Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen szőrös péniszt szopni hogy lehet kényelmesen, hogy ne menjen tele a szám szőrrel?
Figyelt kérdés
Párom nem akarja leszedni és trimmelni sem, szerinte kisfiús úgy. Nrkem viszont rossz ha telemegy a szám a szőrével, igy csak a makkjával szoktam játszani.2020. febr. 18. 11:25
1/13 anonim válasza:
Pont úgy, csak a makkjával játszasz, úgy is ott van minden idegvégződés, nem a pénisz tövében.
2/13 anonim válasza:
Te borotválod? Hagyjad te is kinőni, majd átérzi a helyzetet.
3/13 anonim válasza:
De nem megy tele! Nem a szőrös részt szopod. Nem is értem ezt az egészet. L
4/13 anonim válasza:
Hát ha te 13-17 cm-t tövig be tudsz "nyelni" (kb. ekkora az átlagos pénisz) akkor telemegy, de amúgy nem. Ha téged zavar akkor beszéld meg a pároddal.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen, én borotválom, nekem úgy higiénikus. Szeretném a heréit, valamint az egész péniszét bekapni.
2020. febr. 18. 12:04
6/13 anonim válasza:
Miért nem lehet ennyit megtenni a másikért? Legalább trimmelni. F.
7/13 anonim válasza:
Én megmondtam a pasimnak, hogy addig nem szopom le amíg le nem borotválja. Másnap már csupasz volt..... Ne hagyd magad!
8/13 anonim válasza:
Szerintem próbáld neki elmagyarázni, hogy az igényes nem egyenlő a kisfiússal
9/13 anonim válasza:
Én meg a szőrös péniszt szeretem. Úgy is le tudom szopni teljesen.
10/13 anonim válasza:
Nekem nem allna szandekomban kielegiteni. Mert nala mar nem divat meg hogy szereted jobban kerdes.
Mellesleg, en a huvelyembe sem engednek szoroket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!