Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Nekem van tapasztalatom, nem is egy. Szerintem csodálatosan jó dolog tud lenni, az a véleményem! :) De sajnos már régóta nem kerültem ilyen helyzetbe...
28/F
4/13 anonim válasza:
Sokszor dugnak meg többen egyszerre. 19 L
8/13 anonim válasza:
Van bizony nem is egy (imádott műfaj) és már többször leírtam itt ezt, és mindig leribiztek.
De akkor is leírom az igazat: Isteni dolog a többes szex.
Aki nem hiszi, járjon utána!
(lehet ribizni, nem zavar.)
9/13 anonim válasza:
Van, de most mi a konkrét kérdés?
Bár nem kérdezted, de az egyik "típusára" (amikor pár keres 3.-kat) leírom a legfontosabb szabályokat: előre tisztázni ki mit vár el az élménytől, megbeszélni és tartani a játékszabályokat, közös választás, közös kommunikáció, mindenkinek egyformán akarnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!