Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk es lanyok, hany partner szamit soknak?
Én pont egy laza csajt keresek, úgyhogy össze, sőt!
F
Attol fugg hany eves az illeto. Mindenkinek mast jelent a sok. Pl nekem parom 32 eves, soha nem kerdeztem hogy hany novel volt de valoszinuleg eleg sokkal. Nem szeretnem tudni inkabb, mert rosszul esne ha olyat nyogne be hogy pl 40-50
Én 23 vagyok, 16 pasival voltam. Szerintem ez meg a belefer kategoria. Hamar kieltem magam, kiprobaltam amit akartam. Mar nem vagynek ugyanarra meg ha szingli lennek se. Szoval mar nem none ennyit ez a szam az evek alatt. Mostani parommal mar siman leelnem az egesz eletem, es nem banok semmit amit megtettem, sot jobb is hogy kiprobaltam amit akartam es akkor sikerult a mostani parom megismerni, mikor mar nem maradt bennem hianyerzet a kalandozasokat illetoen:) valahol az is oke hogy o eleg sok novel volt. A pasik kesobb szoktak befutni ebbe a szakaszba mikor mar nem kell nekik a kaland. Az utobbi evekre mar teljesen lenyugodott. Szoval mindennek van pozitiv es negativ oldala, szerintem nem kell lehurrogni senkit aki meg merte elni a vagyait es elt a lehetosegekkel. Legalabb nem feleseg es gyerekek mellett jut eszebe hogy meg annyi mindent kiprobalt volna meg hogy eleteben csak 2-3 noben volt, netan csak a felesegeben..aztan jon a kisertes hogy vajon milyen lehet mas csajban
Összejönnek ilyen pasival hisz ami elöttem volt az a múlt! Nekem is van múltam így nem ítelkezek es nezek le ilyenek miatt senkit. Hozzá teszem semmi közöm hozza hogy előttem kivel volt es hany nővel.
Mi az a maximalis szam?.... nem is tudom olyan 60.
26/L
#6 nem veszem megszolasnak. Nem izgat h ki mit gondol rolam. Aki meg nem ugyanolyan szemmel nezi a nok es ferfiak szexualis eletet azt meg meg annyira se veszem figxelembe. Szerintem ez intelligencia kerdese. Mintha mi nok nem is kivanhatnank vagy elvezhetnenk a szexet..:D mar a gondolat is nevetseges
Ahogy irtad: a vegeredmeny szamit, hogy most ki mellett van az illeto. De ha nem csak a szexet nezem vegso soron ugyis az szamit milyen ember. Ha amugy egy igazi feleseg tipus es passzoltok, szeretitek egymast akkor minek foglalkozni azzal hogy kivel szexelt azelott. Az emberek valtoznak. Ha mar masra vagyik az illeto akkor a mult nem szamit. Ugyhogy csak ez a kerdes: mire vagyik most, mi az amit szeretne toled, mi az amit tud szamodra nyujtani. Minden mas vajmi keves jelentoseggel bir
(#5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!