Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk es lanyok, hany partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk es lanyok, hany partner szamit soknak?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, osszejonnetek-e olyan fiuval/lannyal akinek mar sok partnere volt elotte? Mi az a maximalis szam ami meg beleferne?

2020. jan. 20. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön ha egy férfi tapasztalt, és nyilván úgy szerez tapasztalatot, ha sok nővel volt már együtt szval engem nem zavar ha egy pasi sok nővel szexelt már.
2020. jan. 20. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Kor függő azert egy 22 eves lany ha 5-6 pasinal többel volt az megfontolandó.. De ha egy 35-40 es nő volt 15-20 pasival az meg relatív oke..
2020. jan. 20. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
23 évesen 16 pasi. Grat. Igazából ha csak szex lenne jöhetnél, de fixre, esetleg feleségnek totál alkalmatlan lennél, meg az is leszel. Az értékrenden egy nulla. Egy nagy NULLA. Meg is sértődhetsz, de te olcsóbb vagy mint egy akciós háztartási keksz a TESCO-ban.
2020. jan. 21. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
25 éves lánynál azt mondanám, hogy kb 5-6 ig normálisnak gondolnám, de igazából nem a mennyiséget tartanám fontosnak, hanem hogy ezekkel a pasikkal mennyi ideig volt együtt. Mert ha mindegyik egy éjszakás kaland volt, akkor r*ban* kategória, bárhogy is nézem.
2020. jan. 21. 00:52
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

Ez, hogy mi a sok, két dologtól függ leginkább. Az egyik az életkor, a másik a külső.

Akik a 23 éves lányt ekézik a 16 kapcsolata miatt, azok irigylik?

Mert szerintem egyáltalán nem sok a 16 partner a korához képest. Nekem 18 éves koromban egy év alatt volt ennél több lány.

2020. jan. 21. 04:29
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
Egy barátnő jelöltnél 5-nél ne legyen több
2020. jan. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!