Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye normális szexuális életet élni egy 194 cm magas,47-es lábú lánynak?
Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 09:42
21/28 anonim válasza:
Én pl. kifejezetten szeretem a hosszú combú, magas Lányokat! Ha ilyennel találkozom és megfelelőek a körülmények, kezdeményezek is! ;)
F/37
22/28 anonim válasza:
Vágyam hogy ugyan olyan magas találják szexre mint te vagy én is 194 cm magas vagyok
33/F
23/28 anonim válasza:
Szívesen megnézném azt a szép lábat, szép lehet:), én lábfétises vagyok, azért is tetszene. Szerintem tuti találsz egy olyan valakit, akinek bejössz teljesen, mind a személyiséged, mind az alakod, esetleg mind a lábad:).
24/28 anonim válasza:
Nagy lábon élsz, csajszi! Szerencsére van, akinek ez tetszik. Én mondjuk ki nem állhatnám, ha a 36-os női topán helyett egy 47-es rocsó állná utamat az előszobában, de ez semmit nem jelent. Ettől még bízvást leszel valakinek a nagy Ő. (Szó szerint.)
25/28 anonim válasza:
#7 válaszoló, mivel? A 4 centis kis csökevényeddel?
Csak nem b*b*kk?
27/28 anonim válasza:
Én is hasonló magasságú vagyok (most lapítok, mert az én lábam is nagy, de szerencsére a tiednél kisebb) és nincs ilyennel probléma. :D
28/28 anonim válasza:
Hallottál róla hogy az ágyban nincsennek méretek?
Inkább az Agyban vannak problémák.
Ha leküzdōd magadban a magasság elvárásaid normális szexuális életet tudsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!