Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves 190 cm magas férfinek normális ha 14-15 cm hosszú a farka?
Tudom hogy nincs összefüggésben a magassággal, de zavar ha ránézek, mert nem valami hosszú.
És sajnos sok felszínes lány vagy, aki lehet megszólna emiatt. Meg sok lány szerintem abban a tudatban van ha magas akkor biztos nagy is neki, és akkor jön a csalódás ha levetkőztet.
Szerintem normális, sőt, tudok is ilyenről
20/L
Ne izgulj miatta
Én 186 centi vagyok, mégse idegeskedek, hogy te magasabb vagy
,,de zavar ha ránézek, mert nem valami hosszú." - Itt Gyakorin minden férfi azt hiszi, hogy átlagos pénisz 17 cm?
,,Meg sok lány szerintem abban a tudatban van ha magas akkor biztos nagy is neki, és akkor jön a csalódás ha levetkőztet." - Én meg tudom, hogy semmi köze a magassághoz, s a túl nagy meg sérthet is. Nyugodj meg...
Teljesen normális.
Ettől függetlenül statisztika alapján van összefüggés, de az statisztika, átlagot néz. Teljesen jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!