Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye normális szexuális életet élni egy 194 cm magas,47-es lábú lánynak?
Azt a mocskos qrva eget. Auuuu a gondolatától is megfájdult a nyakam. [173 cm vagyok martensal együtt... XD]
De nyilván van, miért ne lenne? Én speciel azt preferálom ha hasonló a magassága a lánynak mint az enyém. Nyilván nem kötelező jelleggle de preferált.
Gondolom magasabb pasik közt is akad ilyen amiből pedig következik hogy valószínűleg akad olyan akinek bejössz / bejöhetsz csak hát elő kell keríteni.
Önmagában nem a magasságon múlik a dolog, de "innen lentről" is bőven szép tud lenni egy magas lány. :D Max nyilván megmarad "látványosságnak" mert nem feltétlenül az lesz az 1. gondolatom hogy nah akkor én most ráhajtok a laza 20 centi minuszommal. Picit komikusan nézne ki. XD De a nyilvánvaló optikai mindfucktól eltekintve semmi kivetnivaló nincs benne.
Kezdjél el kosarazni. Egy 189 cm-es lány unokatesóm is úgy ismerkedett fiatalon hogy kosarazni kezdett, aztán az ország kosarasaival haverkodott, közülük választott barátokat is, majd egyiket férjnek.
Nekünk a családba is van hogy a nő kb 20 centivel magasabb mint nagybátyám és elég régóta boldog házasságban élnek - szóval nem mindnekit a centi érdekel. Elég ha jófej vagy és bejösz valakinek.
Ja és az Adams family-be is magasabb a nő mint a férje és minta házasságba élnek a filmbe is.
Hát ha csak szexről van szó akkor szerintem nincs gond.
De pl nekem már volt nálam magasabb barátnőm is, én 183cm ő meg olyan 186cm lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!