Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha engem legjobban a 160-170 cm magas lányok vonzanak?
Figyelt kérdés
Pedig én magas vagyok, 194 cm. De valamiért az alacsonyabb lányok nagyon vonzanak. Olyan cukik, meg szép formásak:D
Van olyan lány aki összejönne nála 25-35 centivel magasabb fiúval?
22f
2019. nov. 16. 17:30
1/6 anonim válasza:
Normális. Nekem is ők jönnek be leginkább 🙂
30/f, 193 cm (mielőtt bárki félreértené, ez nem a farkam hossza).
2/6 anonim válasza:
En 163 cm vagyok es én össze jönnék ilyen magas pasival simán 😊. 26L
3/6 anonim válasza:
Én 170 vagyok, és nyilván a magas fiúk tetszenek :)
4/6 anonim válasza:
Azért ez nem az alacsony lány kategória, maximum hozzád viszonyítva.
5/6 anonim válasza:
160-170 cm alacsony? Én 156 cm vagyok...
A magasság csak olyan téren számít nálam az ismerkedésnél, hogy a fiú nálam magasabb legyen.
6/6 anonim válasza:
Nekem a magasabb csajok jön(né)nek be, de amúgy igen, ez az elterjedtebb, hogy a magas srácoknak az alacsonyabb csajok jönnek be, ezt látom magamon kívül én is magam körül.
26/F, 197 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!