Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz egy lány jó az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy lány jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Miket kell ahhoz csinálnia? Fiúk, lányok válasza jöhet egyaránt. Jah és lány vagyok, 18 éves
2020. febr. 16. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra attól, ha képes kellően vad lenni és ugyanakkor képes érzékien is szexelni. A szexuális kisugárzás nehezen leírható de, ha látom rajta az élvezetet a teste apró rezdüléseit a vágyat, hogy engem akar az nagyon jó. :)

Nálam még a szexuális vágyak elfogadás és megélése is hozzátartozik, de ezek nyilván alap dolgoknak kellene, hogy legyen az együttlétnél, de sajnos nem mindenki vágyait könnyű elfogadni és élvezettel megélni. Az enyémet például nagyon nem.

2020. febr. 16. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az is "jó" aki egyáltalán foglalkozik a témával. A legtöbbetek csak fekszik és várja hogy dolgozzanak rajta.

Attól lesztek jók, ha jó ütemben tudjátok mozgatni a csípőtöket, technikásan szoktok . De úgy általában át adjátok magatokat mozgásilag is az élvezetnek. De nem mozdultok nagyobbat, mint amekkora pasiitok farka. Teszem azt egy kb 14-05 centis farkon nem akarsz 20 centit ugrálni fel-le. Mert kicsúszik.

A nyitottság meghagyása is fontos. Pl nem undorodsz valamitől, ha legalább kétszer nem próbáltad és nem volt kellemetlen mindkettő.

2020. febr. 16. 19:01
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 Ez tetszik :D
2020. febr. 16. 19:01
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
#1 vagyok. Örülök,ha tetszik,annál is inkább,mert nem viccnek szántam.Sokat dolgozok,jól keresek,viszont ennek ára van. A fáradtság.
2020. febr. 16. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:
# 4 Es ez tetszik ? Felollem lehet egy fadarab is,a lenyeg,h a baratnom az illeto.
2020. febr. 16. 19:15
 6/13 A kérdező kommentje:
#6 Viccből írtam..
2020. febr. 16. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Önbizalom, magabiztossag. Meri elvezni, atadja magat, hagyja hogy iranyitsam.. Jol nyog, sikit amikor kell :))
2020. febr. 16. 19:24
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

"nagy, vastag szerszámom elvégzi. 18/4,5"

Tipikus gyakoris válaszoló,aki a farokméretével henceg,ami persze nem igaz.

2020. febr. 16. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fekszik mint egy fadarab, és ugyan olyan aktív a szexben mint én, és ő is kezdeményez, és minden nap szexelhetek vele.
2020. febr. 16. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit vadabb féktelenebb es igazi nő!
2020. febr. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!