Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok jól teljesitene az ágyban, viszont a "nyelvmunkája" pocsék lenne?
A borostája nsgyon erős, es mivel nem dugja ki a nyelvet rendesen, igy dorzsoli a pun.im ami nagyon fáj, ráadásul a nyelve is elég érdes. Hiába mondom hogy dugja ki a nyelvét rendesen, kb 2 percig csinálja úgy, utána megint hozzá érinti a borostáját. Szeretem ha nyalnak, sokszor jobban élvezem mint a szexet, de így nagyon rossz. Amugy van egy ismerősöm aki rám is meg egy barátnőmre is nyomul, a barátnőmet meg is du.ta és mondta a barátnőm hogy eszméletlen jól nyal. Már arra gondolok hogy én is beadom neki a derekam :(
21/l

Hegi 3x borotvalkozik. Ha ennél többet borotvalkozna, tiszta seb lenne az arca.
Ja, és privit nem olvasok, olvasas nélkül törlöm úgyhogy ne erolkedjetek annyira, kedves kiéhezett férfiak!

Mivel csak nyalástól tudok elélvezni ezért nekem nagy probléma lenne.
Megpróbálnám vele megbeszélni de ha nem lenne változás vagy nem akar változtatni akkor szakítanék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!