Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a nők hány százalé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány százaléka szeret szopni? És nyelni a végén?

Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 15:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13%
A női manipuláció része a szopás. Azért szopnak, hogy irányítani tudják a férfit.
2020. febr. 15. 15:06
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Szopni 80%, lenyelni 20%
2020. febr. 15. 15:08
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Szopni 81%, lenyelni 19%
2020. febr. 15. 15:09
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

az is érdekes, hogy szokott-e szopni mindegyik nő? akikhez eddig szerencsém volt, azok közül szerencsére mind szopott, de nem mindegyik nyelt, sőt a szájába se mindegyiknek élvezhettem. Akik nyeltek, azok közül is volt amelyik szerette és volt amelyik csak lenyelte.

Túlságosan leegyszerűsíteted ezt a kérdést :P

2020. febr. 15. 15:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megmondani, hogy hány százaléka szereti is és hány százaléka mondja csak. 90%-a csinálja tapasztalatom szerint. Lenyelni csak 2 lány, de ők is csak ritkán és biztosan nem szerették. De beszélgettem olyan lánnyal, aki azt mondta, hogy baromira nem érti a lányokat mi olyan mérhetetlenül undorító a spermán. Vannak rosszabb ízűek, de az sem olyan szörnyű és szerinte csak el van túlozva, meg leküzdhetetlen prekoncepció van magával az anyaggal kapcsolatban. Egy beleivódott viszolygás, ami nem reális. De persze lehet, hogy ő is túlzott a maga részéről, mert nem volt hozzá közöm és nem tapasztalhattam, hogy tényleg olyan simán lenyeli e. De ez is olyan, hogy nem mindenki ugyan azt az ételt szereti és utálja. Illetve van aki soha meg se kóstolná az agyvelőt pl, hiába lehet amúgy semmi baja nem lenne vele, van akinek meg az egyik kedvenc étele a velőrózsa
2020. febr. 15. 15:21
 6/19 A kérdező kommentje:

4:

Igazad lehet...

Az én csajom lenyeli, szó szerint készűl rá rendesen. szereti szopni is meg lenyelni is. A végén tisztára szopogatja.

Tehát most csak az én csajom ilyen állatian extra, (simán csak jó, vagy kˇrv@s, vagy nemtom) vagy pedig.... (?)

2020. febr. 15. 15:21
 7/19 A kérdező kommentje:
És azt mondja hogy jó ízű, mert nem dohányzom :DDD
2020. febr. 15. 15:23
 8/19 A kérdező kommentje:
(a faszon lévő lovaglásról ne is beszéljünk :o )
2020. febr. 15. 15:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek az én csajom marha jó, vagy ez általános?
2020. febr. 15. 15:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én talán a szopást szeretem a legjobban a szexben (tisztában vagyok vele hogy ebbe az önértékelési zavarom is belejátszik, ha nekem adnak azt kicsit feszengősebben fogadom mint ha én adhatok, légyszi ne kössetek belém, nem vagyunk egyformák) de az eddigi pasijaim mind azt mondták hogy ez ritka. Hogy eleve a nők többsége nem szeret szopni, aki szeret az sem tud jól mert hiába vezetgetik őket, nem úgy csinálják, meg hamar elfáradnak, meg "csalnak" kézzel, satöbbi, nyelni pedig még kevesebb hajlandó. De még egyszer mondom, ez nem saját tapasztalat, ezt pasik mondták. Fogalmam sincs hogy tényleg így van, vagy csak hízelegni akartak ezzel.
2020. febr. 15. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!