Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka szeret szopni? És nyelni a végén?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 15:05
11/19 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy aki pl. néha lenyeli, de nem szereti és agonizál miatta, annak minden alkalommal a szájába élvezek és azzal különösebb problémája nincs. Viszont mikor olyanra sikerül, hogy lelövöm a torkán, akkor nincs vele különösebb problémája, még röhög is rajta. Szóval ez a 3 dolog így együtt ellentmondásos. Itt nyilván arról van szó, hogy van tőle egy nem reális alap viszolygása, de reális vagy sem, attól még nem kell erőltetni. Sőt, én emiatt a szájába se akarnék annyiszor élvezni, de ő igényli. A pókoktól is fél betegesen, az sem reális félelem még sem nyomok pókokat az arcába
12/19 anonim válasza:
#10: Akkor mi érdekes kombó lennénk ,mert én is ugyanígy vagyok az adok kapok dologgal csak én férfi vagyok.
13/19 anonim válasza:
" Viszont mikor olyanra sikerül, hogy lelövöm a torkán, akkor nincs vele különösebb problémája, még röhög is rajta. "
Gondolom anyád ez a hülgy, mert anya csak egy van?:D
14/19 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg válaszolna a 9-re? :)
2020. febr. 15. 16:05
16/19 anonim válasza:
Sajnos kevés és a legtöbben rosszul is csinálják. De szerintem részben attól is függ, ki milyen körökben mozog.
17/19 A kérdező kommentje:
15:
Vettem észre, hogy sokan azért írnak ide, mert élvezkednek hogy leírhatják a dolgot, izgató nekik... De én komolyan kíváncsi vagyok ezen dolgokra...
2020. febr. 15. 17:52
18/19 A kérdező kommentje:
15:
Viszont nem vagyok homár ;) :D
2020. febr. 15. 17:53
19/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretek szopni, lenyelni is. Izgat az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!