Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok nagy mérettel? Hány lánynak menne?
A legnagyobb vágyam a mélytorok de sajnos nagy méretem van. 20 cm körül. Az előző barátnőim közül senkinek sem ment. (Mondjuk csak 3 lánnyal voltam eddig.) És bevallom azért aggaszt, hogy sosem lesz ebben részem pedig nagyon izgat a dolog. Az lenne a kérdésem, hogy hányan vagytok lányok akinek menne a mélytorok ekkora mérettel?
(Mélytorok alatt azt értem, hogy ti csináljátok magatoktól a saját tempótokban, nem úgy, hogy én erőszakolom le a torkotokon..)
Tudok róla mutatni képet is esetleg ha valakit úgy jobban érdekel, de nem a képküldés a célom!
Èn megpróbalnám szívesen egy ekkora péniszen, főleg ha türelmes az illető ès nem bánja, ha elsőre nem megy teljesen.
Küldhetsz privátba képet.
Mekkota kamuk...15 cm kis farkam van, félig alig kapták be... Próblja már meg bármelyik fsz, közte a kérdezőt a 20 centit a torkára tolni...
Mondjuk kb neked is úgy van 20 centi mint nekem...
Nekem ekkora, harmadik partnerem van, ő az első, akinek ment
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!