Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye annak hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak hogy valaha mélytorkot kapjak ilyen mérettel?

Figyelt kérdés
Kb. 24 centi, valahol egy energiaitalos doboz és egy sörösdoboz közt van kérületben

2019. nov. 22. 13:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy...

1. Rosszul méred

2. Ha ismernéd a saját tested, a biológiát, nem akarnád azt a málytorkot (teljesen felesleges)

3. Nem akarnád meghánytatnio a partneredet.

43ff

2019. nov. 22. 13:57
 2/17 A kérdező kommentje:

1, Nem

2, Ez izgat

3, Ha a hüvelykujjadra rászorítasz a kezeddel akkor nem lesz gégereflexed addig

2019. nov. 22. 13:59
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ. Ha nem tövig akarod nyomni, csak annyira hogy a makkod benyelje, de nem muszáj teljesen (az is mélytorok már) akkor esélyes hogy azért lesz aki meg tudja neked adni... de ha tövig nyomnád a 24 centit akkor van egy rossz hírem
2019. nov. 22. 14:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy nem várhatom el sehova sem tövig :D

Köszi, talán ez még megoldható

2019. nov. 22. 14:07
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Csak nőnemű jöhet számításba?
2019. nov. 22. 14:09
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi kamut🤦‍♂️ Borzalmas lett ez az oldal, a sok kamus fiatallal
2019. nov. 22. 14:14
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Kb. mint a normál mélytoroknak (azt sem "tudja" minden nő) és azt oszd el kettővel ha nagyobb a méreted. A szexben meg amúgy sem a méret számít, hanem az hogy tudod használni :)

S egyáltalán nem mellékes a "gazdája" sem, lehet neked a világon a legnagyobb ha emberileg, Férfiként nem tudod meghódítani a nőket nem fognak ágyba bújni senkivel, akár mélytorok akár nélküle.

2019. nov. 22. 14:24
 8/17 anonim ***** válasza:
18%
Nem nehéz megállapítani, szerintem sokaknak menne. Na további jó kamuzást✌️
2019. nov. 22. 14:25
 9/17 A kérdező kommentje:

10#

De számít, mivel a testi adottságaim miatt rá vagyok szorulva azokra akiknek ez is fontos. Közel sem arra akartam utalni hogy ez a legfontosabb.

A férfi dumák meg általában feminista propaganda

2019. nov. 22. 14:31
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Akkor mesélek neked egy dolgot kisbarátom, ha már ennyire leoltasz mindenkit.

A méretem mindegy, mert most nem ez a lényeg.

Én nagyon nehezen megyek oráltól.

Ha egy nő komoly pozícióba kerül, vagy egy nagyon jó autóban ül, hajlamosak vagyunk a megpecsételésre, általánosításra, miszerint jól beszopta magát...

Azt gondoltam, ez csak egy általánosítás mindaddig amíg meg nem ismertem egy politikusok mellet dolgozó, magasabb beosztású nővel.

Sok éve "vadász" vagyok nem tartom számon mennyi nővel voltam életemben, szégyen vagy sem, de sokszor évekig egyszerre több nőt is "tartottam".

Ha hiszed ha nem, a megismert magas beosztású hölgy úgy elvitt orállal 5 percen belül többször, hogy azt hittem kirobbanok a farkamon keresztül.

Nem, nem mélytorkozott!

Tudta mikor mit kell csinálnia!

Beszélgettem vele, hogy mondja már meg hogy az ördögbe csinálja, mert életemben nem éltem meg ilyen örömöt mélytorkozás mellett sem soha!

Nem tudta elmondani, de figyelve a mostani párjaimnak is megtanítottam.

Ha nem is olyan jól csinálják, de közeli.

2019. nov. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!