Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen volt a legemléke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen volt a legemlékezetesebb nyalás amit valaha kaptatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy mit csinált a pasi, hol izgatott, használta-e a kezét és ha igen akkor hogyan, milyen volt a nyelvmunkája stb, ami eszetekbe jut, amiről emlékezetes maradt (akár póz, helyszín miatt)
2019. okt. 8. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Olyan jo volt, meg ma is visszasirom
2019. okt. 8. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem a "technika" számít, hanem az mennyire figyelnek, mennyire veszik fel a "hullámhosszt" s persze az sem mindegy, hogy ki nyal/dug... ha erős a szimpátia, netán még érzelem is van az sokkal fontosabb mint bármilyen technika.
2019. okt. 8. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Uhh igaz h kicsit régen volt már, de nagyon tudta a dolgát a pasi.

Nagyon jól nyalt, és közben ujjazott is. Ha belegondolok akkor csak..

2019. okt. 8. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Életemben egy ilyen ferfi volt, ketszer taliztunk, behatolas nem volt, de áhhh úgy nyalt mint meg soha senki, mondtam is neki ezt taníthatná , oktathatná másoknak :)
2019. okt. 8. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Sziasztok lányok. Tudom, hogy nincs olyan bicepszem, mint Stallonenak, olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint Lassie.
2019. okt. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!