Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tudtok férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudtok férfiként tekinteni arra, aki kövér?

Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni párotokként egy kövér pasast vagy inkább taszítanak titeket?

2020. febr. 13. 15:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Èn alapból a husisabb pasikat kedvelem.

De szerintem egy fèrfi nem a súlya miatt lesz fèrfi hanem a szemèlyisège miatt.

2020. febr. 13. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
A kövérség mindig gáz, férfinél is, nőnél is...
2020. febr. 13. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
1%
undi.
2020. febr. 13. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ kinek mi jön be. Vannak nők akik ducibb palikat szeretik. Én pl inkább a normál, sportos palikat részesítem előnyben. Én is edzem és engem zavarna ha kövér a másik de ez csak az én magánvéleményem 😊
2020. febr. 13. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudok, viszont nem jönnek be a kövér pasik.
2020. febr. 13. 16:13
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem, szülés után én is frissen mosott hajjal, magassarkúban, kisminkelve vártam a Norbit, nehogy már ő meg elhízzon

R.Réka (41)

2020. febr. 13. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Attól függ... sok nőnek nincs problémája kis bendővel, macisabb testalkattal. A stíluson, kisugárzáson, a közös hullámhosszon sokkal több múlik mint a bicepszméreteden.

A 140-150 kg szétfolyó hájpacni aki liheg egy emelet megmászása után... na az már nem túl sok nőnek szexi.

2020. febr. 13. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
3%
a dagadt test taszító. aki nem tud lefogyni ne legyen csaja\faszija. eleve nem kellett volna elhízni, az ember természetszerűleg nem dagadt.
2020. febr. 13. 17:31
 9/13 anonim ***** válasza:
26%

Lányom apja 110 kilósra hízott koca bendője lett .. megundorodtam tőle ne. Férfias számomra mikor megismertem akkor se volt portos se izmos volt pocakja de nem úgy nézett ki mint egy csüngő hasú anya disznó.

Persze nem az alkata miatt lett EX

2020. febr. 13. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem pasikent nem, de amugy egy gorillaszeru alkat, tehat szeles vall, keskeny csipoju, formas vadliju kover embert pocakkal, kisebb cicivel is ferfinak tekintek. Akkor nem esetlen.
2020. febr. 13. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!