Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/26 anonim válasza:
döngő léptű??? Az meg milyen???
4/26 anonim válasza:
Na még így se hallottam, hogy "döngő léptű" 😂
6/26 anonim válasza:
Csak ha egy plasztikázott travi ló fejjel és 30 IQ-val.
Üdv: S.Norbert
7/26 anonim válasza:
Mondjuk én, sokkal előbb mint lovakra :D
8/26 anonim válasza:
Szerintem arra a húsos, durunglábú birodalmi lépegetőkre gondolsz... na azokra nem!
9/26 anonim válasza:
Nekem az a vágyam,hogy egy száznegyven százötven kilós leugrik az ugrótoronyból.A nagy test mikor becsapódik,és középen felszöki a víz vagy 3métert,oldalt hatalmas vákumot képezve,mély morajlással...és a medence egész víztükre egyben locsogna ide-oda..h 45fokos szögre váltana
elöntve a környéket..az embereket..
Jujj az nagyon atom lenne!!
Felizgatna..
10/26 anonim válasza:
Van aki kedveli a telt nőket - de azért valljuk be, a 120 kg-s nőknek viszonylag szerény a rajongótábora. Norbikánk eléggé tapló volt, de attól ha jelentős a túlsúly tessék mán' elmenni edzeni - ha mástnem az egészséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!