Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30/40+os ferfiak akik a fiatalabb lanyokra buktok, mit szerettek annyira bennu (n) k es miert?
Figyelt kérdés
L2019. nov. 17. 23:12
1/17 anonim válasza:
feszes bőr
kemény cici
tanítható
érdeklődő
irányítható
nyitott
diáklányos szerepjáték
sub hajlam
42/F
4/17 anonim válasza:
Az első válasza érdekes. Voltam ilyen korosztályú férfivel, de ő nem akart sem tanítgatni, sem semmit. Szex élvezés, és ennyi.
(Igaz én lány vagyok, de tapasztalat alapján arra tippelek, hogy jobb velük a szex. Szűkebbek, magasabb libidó.)
5/17 anonim válasza:
Hát én fiatal lány vagyok, még sincs sub hajlamom. Mondjuk az idősebb pasik sem jönnek be.
6/17 anonim válasza:
A farkunkat leginkább. És miért? Mert miért ne..
7/17 anonim válasza:
Utolso te valamit nagyon felreertettel
8/17 anonim válasza:
En sub vagyok be is jon eleg rendesen az idosebbeknek is szerencsere
9/17 anonim válasza:
intenzív szex meg "babusgatni"😊
10/17 Balogh Bence 2019 válasza:
Egyszerűen szebbek, hiszen még nem idősödtek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!