Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki gerjed a döngő léptű lányokra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki gerjed a döngő léptű lányokra?

Figyelt kérdés
:D

2020. jan. 28. 12:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom "norbid" nézőpontból kérdezed ezt. Szerintem ne legyen egy nő elefánt, de azért 100-120kgs töltött galambokat még bevallalnám ;).

28/F

2020. jan. 28. 14:14
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 10-es!

Valaki nem csak azért lehet telt, mert egész nap zabal! Sokszor a diéta és az edzés sem segít, ha olyan az egészségugyi állapota. Én is telt lany vagyok, orvosok, szakértők szerint SEM eszem sokat, mégis a betegségem miatt nem tudok lefogyni,kezelni pedig még nem tudják. Edzéssel mindent lehet - NEM! Heti 3x 1,5 órákat jártam személyi edzőhoz, nem hogy fogytam volna, még hiztam. Senkit nem kell piszkálni a súlya miatt, lehet, hogy próbált tenni ellene, de beteg. :/

2020. jan. 28. 15:10
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
12# hidd el én nagyon sajnálom a te helyzetedet ...csak tudod igazából nem rólad van szó! Elismerem, ilyen is van, de azért azt tegyük hozzá hogy a kövér emberek (férfiak és nők is!!) esetében tízből nyolcszor egyedül ők a felelősek azért, hogy kövérek...
2020. jan. 28. 15:13
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

De mi az hogy felelősek? Mintha valami bűncselekményről lenne szó.

Mindenki olyan amilyen, senkinek nincs joga ítélkezni a másik felett. Intelligens ember nem néz kevesebbnek másokat a súlyuk miatt, vagy a pénzügyi helyzetük miatt, vagy a származásuk miatt, vagy a szexuális orientációjuk miatt.

Tök unalmas lenne ha mind egyformák lennénk.

Aki undorodik a kövérektől az örüljön hogy ő nem olyan, de mi értelme kifejezni a nemtetszésed? Jobb lesz attól bárkinek? Neki nem, mert pontosan tudja hogy kövér, és lehet hogy már így is rosszul érzi magát miatta, nem kell mégjobban lehúzni mert emberileg pont annyit ér mint te, nem kevesebb vagy több. De az is lehet hogy ő szereti magát úgy ahogy van. Akkor neked mi bajod vele? Mindenki olyan emberekkel vegye magát körbe akik szimpik neki. Ha valaki nem szimpi, nem belerúgni kell hanem tovább menni.

Térítgetni meg nincs értelme, ezzel is pontosan tisztában van egy értelmes ember. Ha te katolikus vagy, hiába mondod hogy én rosszul csinálom, és tuti pokolra fogok kerülni ha nem térek meg. A kövér embernek sem kell beszólni, mert nem fog attól lefogyni hogy te azt mondod hogy ez így nem jó. Neked nem jó így, másnak igen.

Akármiről is van szó az életben, nincs olyan hogy csak egy jó út van, és mindenki más rosszul csinálja. Van aki vörösre festi a haját, más szerint meg a festett vörös túl harsány. De nincs egy egyetemes igazság, mind mások vagyunk, a diverzitás egy jó dolog.

Van aki a kiskutyákat szereti, más meg a hatalmas házőrzőket. Még jó hogy nem csak egyfajta kutya létezik a világon, így mindenki megtalálja a naki valót.

2020. jan. 28. 15:37
 15/26 A kérdező kommentje:
14: Kicsit fals a logikád. A súlytöbbletnek komoly egészégügyi kockázatai vannak. És TB-befizetőként nem mindegy ám, mennyi felesleges pénz megy így el kövér embertársaink kezelésére.... Sok esetben egyszerűen arról van szó, hogy nem tudják falási rohamaikat megfékezni. (Az alkoholistákra ugyanez igaz.)
2020. jan. 28. 15:46
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

TB befizetőként? Előfordult már valaha hogy nem kaptál meg egy ingyenes ellátást mert azt mondta a doki hogy túl sok kövér embert kellett mostanában kezelni, ezért menj haza mert a te kezelésedre már nem jut forrás?

Mindenki ugyanannyit fizet, a kövér ember is pont annyit, mint te. Ő is kifizeti a maga részét, nem te fizeted neki. És mindenkit ellátnak, mert ez egységes, az egészségügy nem olyan korlátolt hogy különbséget tegyen ember és ember között.

Akkor most menj és ess neki a daganatos betegeknek, akik hónapokig kezelés alatt állnak, és még évek múltán is folyamatosan kontrollra kell járniuk, hogy az ő kezelésükre mennyi elment a te befizetett TB-dből. Vagy menj neki a Crohn-osoknak, vagy az idős embereknek, vagy bárkinek aki sokat van kórházban. Ez abszurd.

Ne aggódj, bármi miatt is mész be, meg fogod kapni az ellátást, amennyiben rendesen fizeted a TB-t. Mert hogy mindenki magának fizeti, nem másnak. Ez a biztosítékod hogy ellátnak ha szükség van rá, nem egy lutri dolog, hogy attól függően kapsz ellátást hogy mennyien veszik igénybe az adott szolgáltatást.

Nevetséges a TB-vel jönni, de ezt gondolom te is pontosan tudod, csak nincs mibe belekötni és meg kellett ragadni valahonnét a dolgot.

2020. jan. 28. 15:54
 17/26 anonim ***** válasza:
3%

Utolsó!

Nem értek veled egyet.

Például én soha nem voltam kórházba,csak látogatni.Namármost én nem fogok mások trehánysága miatt perkálni.Mert ha hiszed,ha nem,az a tb pénz lo..art se ér.

Ha kiszámolnád hogy egy alkoholistára mennyi megy el,akkor meglepődnél!!

Aki önhiábáján kívül betegszik meg,vagy vele születik,azzal szilidaritást vagyok hajlandó vállalni!Azonban az egészségtelenül élő,csipszet,sört vedelő élvhajhász életmódot nem vagyok hajlandó se fizetgetni,se támogatni!.Se drogosok elvonó,lyen -olyan rehabját,se alkoholistákét.Se az elhizásból adódó,cukor betegségét,se szív,egyéb érrendszeri műtéteit,kezeléseit!Ami szerinted saját maga fizet ki.Nézzél utánna,hogy kb mennyibe kerülnek az ilyen műtétek,utókezelések!

Személy szerint meg is szüntetném az össznépi Tb-t.

Mindenki fizesse a sajátját,oszt jónapot!

2020. jan. 28. 19:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A saját részedet így is-úgy is be kell fizetned a TB-re, ha fejre állsz, akkor is. 7500 ft. Vagyis pont most emelkedett, nem tudom pontosan hogy mennyit. Ha holnaptól egyetlen kövér ember sem lenne az országban, akkor is ki kéne adnod a kezedből ezt a pénzt. Nem függ más kövérségétől, érted? Ez a beugró. Mindenki bedob ugyanannyit a közösbe, a többi pedig állami támogatásból van kipótolva. Mivel bedobtad a te részed, garantálva van hogy a kezelésre szoruló kövér és szenvedélybetegek számától függetlenül ellátnak ha szükséged van rá.

Ha mindenki ideális BMI-vel ébredne holnap, neked akkor sem kerülne se kevesebbe, se többe a TB hozzájárulásod.

Én sem voltam soha kórházban, de elfogadom hogy fizetnem kell ha igénybe veszem, ha nem. Ez olyan mint az adó. Társadalmi felelősségvállalás.

Vagy mint egy biztosítás. Fizeted és remélhetőleg soha nem kell majd felhasználnod a befizetett pénzt. De ha nem is használod, vissza nem kapod. Szükséges rossz.

2020. jan. 28. 19:22
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Te nem érted!Én nem a befizetéseimet,a7500 forintot nem akarom fizetni.Hanem azt mondtam,hogy mindenki gondoskodjon magáról.Én is,te is.

Fizetem,amennyit tudok,vagy szánok rá,és majd ha vén trotty leszek,és komoly bajaim,akor nem egy lepukkant ,düledező intézménybe tengetem a napjaimat.Várva,hogy a rokonok mikor hozzák a levest.Mert ha jol látok,és nem tévedek,az egészségügy le van pukkanva!

Lehet Angliában ez működik,de legtöbb helyen nem.Szép ez a szocioretro elmélet,csak nem működik,hanem döglődik.

2020. jan. 28. 19:36
 20/26 anonim ***** válasza:
47%
A nagy lábú nők is tudnak dübörögve közlekedni, innen nézve nekem a 4-44-es lábú nők tetszenek, de a lényeg, hogy szép ápolt lába legyen a nőnek.
2020. jan. 28. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!