Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/26 anonim válasza:
Én értem hogy te nem akarsz TB-t fizetni mert nem tetszik a rendszer, de ez a kérdés nem a TB-ről szól, hanem a kövér nőkről.
Magyarország TB rendszeréhez meg semmi közük, nem miattuk kell azt a 7500-at befizetned.
22/26 anonim válasza:
Egyébként még mindig választhatod a magánegészségügyet, de továbbra sem befolyásolják a kövér emberek sem az állami, sem a magánellátást.
23/26 anonim válasza:
Én 170 cm magas vagyok,54 kg,és még a szüleim is mindig azt mondták,hogy döngő léptekkel járkàlok (ha késő este mentem haza,mindig felkeltettem szegényeket).A jelenlegi párom is rámszólt,hogy halkabban lépkedjek (mivel lakásban lakunk,emeleten).Tehát ennek semmi köze a túlsúlyhoz,én akármilyen halkan próbàlok menni mindig zajt csapok 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!