Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az örömlànyoknál ez hogy működik?
#18 Egyetértünk...
#19 19 Egyszer sem. Mint enlítettem nincs szex, max orál az ő részére. De az is nagyon ritkán.
1. Igen, túl van lihegve a nemibetegség kérdés, mert az óvszer nagyon biznisz az egész világon, mint a fogamzásgátló tabletta.
2. Azért nyavalyog mindenki a nemibetegségektől, mert az a ciki kategória. Egy influenza, vagy tüdőgyulladás sokkal bonyolultabb és nehezebben kigyógyitható, mint egy tripper. Ez biológiailag igy van. A tripperre beszedsz egy bizonyos tabiból három szemet és két nap mulva semmi bajod, ennyi. De egy tüdőgyuszival küzdenek az orvosok sokszor hetekig. De más egyéb betegség is sokkal bonyolultabb, mint a nemi betegségek, hangsúlyozom biológiai alapon.
Úgyhogy én szarok a gumira nagy ivben.
És ahogy irta más is, egy éjszakában élő buliscsajnál sokkal nagyobb az esély fertőzésre, mert az bárkit leszop a WC-ben egy whiskey-ért adott esetben.
#22, Az ilyeneknek kéne levágni a farkát és megetetni a rotweilerekkel, mint neked. Annyira hülye vagy mint az éjsötét árnyék.
Gondolom a HPV-ről sem hallottál, amit az ilyen féregemberek hazahurcolnak az asszonynak, aztán már meg is van a baj.
Az STD-k amúgy járvány szinten lángolnak a legújabb adatok szerint. Olyan törzsek is amik antibiotikum rezisztensek.
Ugyanakkor a HIV és a HEPA törzsek is virágkorukat élnek a nagy szexuális szabadság és az "összevisszakúrok férfivel nővel" ideológiának hála...
Baj igen is van, persze nem csak a prostikon múlik, de remek "Nemzetközi Postakicserélő Központ", mert sokan gumi nélkül is vállalják, vagy a HPV törzeknél kb ellenőrizhetetlenül terjednek és cserélődnek a vírusok úgy, hogy észre se veszed.
Én nem mondtam hogy nincs baj. És igen a HPV is ismerős.
DE :
Abban érzem a hülyeséget, hogy a nyalás-szopás combótól is minden elkapható, igy akkor is kéne a gumi, ha már a szigorú világot nézzük, nem csak a közösülésnél. Na ennyit erről.
Tehát ha valaki fél attól, hogy elkap valamit, az ne is franciázzon gumi nélkül, meg ne nyaljon puncit.
És nem viszek haza semmit asszonynak, mert nincs :-)
De ez már OFF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!