Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az örömlànyoknál ez hogy működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örömlànyoknál ez hogy működik?

Figyelt kérdés
Mondjuk hètfőtől vasàrnapig fogad kuncsaftokat 10től este 22ig. Ezt az időszakot vègig is dolgozza? Ès az orális szexnél mi védi a lànyokat a fertőzèsektől, vagy a tovàbb adástól a kuncsaftot?

2020. febr. 13. 11:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Annyit dolgozik ahány kuncsaftja van - nyilvánvalóan azt szeretné, hogy minél több legyen. Egy "erősebb" napon akár 8-10 kuncsaft is megfordul náluk. Ennek fényében gondold át, hogy akarsz-e egy prostinál natúrfranciát (azaz óvszer nélkül), vagy ki akarod-e nyalni! = semmi sem védi, ha valakitől beszed valamit akkor azt a többinek tovább is passzolja.
2020. febr. 13. 12:07
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Francia gumiban kb mintha kivernéd zokniban, én mindig natúr francia mellett vagyok. Szex persze gumiban
2020. febr. 13. 12:13
 13/24 anonim ***** válasza:
38%

"Prostit kinyalni?" - ez hülye... XD

Mert egy buliban összeszedett egyéjszakás pisztolytáska mennyivel veszélytelenebb? Hmm?

Retro buliban annyi csaj illegeti magát, hogy minden ujjamra jutna egy, de azok aztán tényleg fűvel-fával.

Megismerkedsz kultúrkörökből egy lánnyal, honnan tudod, hogy nem hordozó? Túl van lihegve ez a nemibetegség dolog. Eleve az AIDS nagyobb eséllyel azokat fertőzi meg, akik saját nemükkel tolják.

A többit meg észre lehet venni, ha valami nem oké, nem kell hozzá nőgyógyász diploma.

Neten hírdető lányok között sokan ha nem stimmel valami a partnerrel, akkor vége is a randinak. Plusz mivel ebből él, így elmegy szűrésre. A papírt el lehet kérni, készségesen oda fogja adni, hogy nézd meg, mert az egészsége nekinix fontos!

Plusz 2x zuhany neked is, és ő is tisztálkodik minden kuncsaft után.

Akinél én voltam múlt hézen, eleve úgy hirdet, hogy max napi 3 vendég! ;)

Az csak egy hab a tortán, hogy kevesebből kijön, mint egy barátnőt fenntartani.

31/F

2020. febr. 13. 12:19
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
*bocsánat, telefonról írtam és kissé indulatból (nem szeretem az okoskodó bolondokat)
2020. febr. 13. 12:20
 15/24 anonim ***** válasza:
11%
Szinte mindig azok okoskodnak és írnak hülyeséget akik sosem voltak fizetősnél
2020. febr. 13. 12:22
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

Jó ha napi 2 vendégük van. Annyi a krv mint égen a csillag!

Szerinted melyik lányt érdekli ennyire a betegség? A pénz érdekli őket. Időnként abbahagyják amíg a Mária utcába járnak. Előtte meg utána fertőznek mindent és mindenkit.

2020. febr. 13. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

Barátnöm is ebből él.

Nála francia, szex nincs mivel domina, vagy masszíroz. Számára mehet orál, viszont sűrűn jár szűrésre is.

Napi 2 vendégnél nem fogad többet.

Nem reklámozza senkinek, talán egyedül én tudok róla. De nem vetem meg. Ha ő ezt élvezi, csinálja. Csinálja is immár 8 éve.

Nincs főnöke, senki nem szól bele mikor és mennyit dolgozik. Mert neki ez munka. Se több, se kevesebb.

Sokszor velem beszéli meg, ki mit kért tőle.

Pl volt aki a humán toalette akart lenni. Bevállalta. Rá nézve semmi kockázattal nem jár, ha meg a kuncsaft meg felnőtt döntés képes ember, ha nem fél az egészségügyi kockázaitól, ő dolga.

23l ( Ne küldj privátot. )

2020. febr. 13. 14:53
 18/24 anonim ***** válasza:
84%

#17, Humán toalett.

B+...

Tényleg megérett a világ egy járványra.

2020. febr. 13. 14:58
 19/24 anonim ***** válasza:
25%
17-es nem írtad le a lényeged, ez idő alatt hányszor volt nemi beteg, és mit kapott el előre is kösz választ, persze csak akkor érdekel ha igaz a sztori
2020. febr. 13. 15:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Francia csak gumiban, viszontnyalakodas csak folpackon keresztul kivitelezheto.
2020. febr. 13. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!