Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nálunk nőknél ez miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálunk nőknél ez miért nem működik? 22L

Figyelt kérdés

Mi miért nem tudunk érzelemmentesen szexelni, és a férfiaknak ez miért megy?

Ez hozzáállás kérdése, vagy hogy nem alakul ki a férfiaknál a kötődés, mint nálunk? :(

2020. jan. 12. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Miért ne tudnánk? Ember függő, én tudok, ha már van szimpátia.
2020. jan. 12. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Ez nincs minden nőnél így. Én pl simán tudnek érzelem nélkül szexelni egy számomra nagxon vonzó személlyel, pedig nő vagyok és képes vagyok kötődni. Egy idiota általánosítás a kérdésed, semmi értelme.
2020. jan. 12. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
9%

Nos, lehet lepontozni, nem érdekel: itt van két okos feminista, aki világgá kürtöli, hogy ürítőláda, csak nem úgy, mert van szimpátia. Hát persze:-)

F, 39

2020. jan. 12. 22:35
 4/12 A kérdező kommentje:

De ha már kötődsz az adott személyhez, akkor már nem semleges a számodra!

2020. jan. 12. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
4-es. Nem, én se lennék rá képes. L
2020. jan. 12. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
#6: hihető. 😄😄😄😄
2020. jan. 12. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Működik, férfinél nőnél bárkinél. Legyen bármilyen az ember és a személyisége, a legérzelmesebb ember is kiéghet olyan szintre amikor már mindegy és nem érdekli semmi ilyen.
2020. jan. 12. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Én se tudok érzelem nélkül lefeküdni senkivel, de sok nő képes rá.
2020. jan. 12. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Működik a nőknél is! Nézd csak meg a prostikat! Nagyon ellenszenvesnek, elhanyagoltnak kell lenni annak a pasinak akit a pénzéért cserébe nem vállalnak be!
2020. jan. 12. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

Evolúciós pszichológia - a ffi szét akarja hinteni a magot, a nőnek viszont fontos a partner megtartása is.

Ettől még nem egyforma mindenki, vannak nők akik nagyon is képesek rá (látogass meg egy swingert és látni fogod).

Bár tény, hogy a nők többségének kell valamilyen szintű érzelmi kötődés, hogy ez valakinél csak erős szimpátia és máris megy, másnál x hetes együttjárás az már eltérő.

2020. jan. 12. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!