Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik igaziak: miért regisztráltatok az oldalra?
Úgy èrtem a pasik is csak perverzkedni járnak ide. Ti mièrt? Egyáltalán van nő a kategóriában? :D A valós korotokat is mellé ìrnàtok?
Senkit nem akarok zaklatni, csak màr ott tartok hogy 1db nő sincs itt, lehet soha nem is volt. Puszta kìváncsiság.
Én zenével kapcsolatban kerestem valamit, de a linkek csak akkor látszódnak ha regizve vagyok. Aztán olvasgattam a többi kategóriát, és itt vannak a legszórakoztatóbb kérdések és válaszok. :)
Azóta főleg trollkodni járok ide, bevallom. Tudom, egyszerű szórakozás hergelni a hülyéket, de ez van. Ha intellektuális, minőségi időtöltésre van igényem akkor nem a GYK-ra szoktam jönni. Külön szórakozrató a görcsösen csajozni akarók gyülekezete, a többség végtelenül egyszerű. Nem állítom, hogy még nem beszéltem itt értelmes emberrel, de sajnos nem az a jellemző. Egyszer találkoztam is valakivel, nem terveztem, de így alakult.
32 vagyok.
Vannak itt nők, kedves kérdező. Kettővel találkoztam, egy negyvenes csak szopott (nem is jól), de egy cuki 24 éves kislánykával hatalmasat hancúroztunk. Kár, hogy ilyen messze lakik...
38
Kérdésem volt, feltettem.
Nem ismerkedni járok ide, még bízom abban, hogy vannak emberek, akiknek hasznos tanácsot tudok adni, vagy csak a tapasztalatomat megosztani.
33N
Minthogy logikus is, igen, vannak.
Én két nővel folytattam innen facebookon a beszélgetést - ott pedig elég nehéz volna évekre visszamenő bejegyzéseket, képeket, családtagokat, többszáz ismerőst hozzáhamisítani -, egy személlyel pedig skype-on, mikrofonnal tettem ezt.
Négy nő küldött képet a melleiről, ketten közülük a teljes testükről is (minden esetben bizonyos módon hiteleségükben igazolt, valóban saját képekről volt szó, nem internetről letöltöttekről).
Három személlyel élőben találkoztam erről az oldalról, és köztük az utolsót el is jegyeztem.
Szóval: igen, vannak női felhasználók is az oldalon.
Először 7 éve regisztráltam, akkor még ismerkedés céljából. Most szexkapcsolatot keresek.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!