Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a lányok akik igaziak:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik igaziak: miért regisztráltatok az oldalra?

Figyelt kérdés

Úgy èrtem a pasik is csak perverzkedni járnak ide. Ti mièrt? Egyáltalán van nő a kategóriában? :D A valós korotokat is mellé ìrnàtok?

Senkit nem akarok zaklatni, csak màr ott tartok hogy 1db nő sincs itt, lehet soha nem is volt. Puszta kìváncsiság.

2020. febr. 12. 23:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
70%
Mindig meglepődök hogy ti férfiak bedőltök a kamu nőknek itt az oldalon. Nőként teljesen egyértelmű hogy ki az aki valóban nő és ki az aki hazudik.
2020. febr. 12. 23:37
 12/40 A kérdező kommentje:
Kérlek avass be! Honnan tudhatom? :D
2020. febr. 12. 23:39
 13/40 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom annyira levezetni, megérzés.

Mondjuk annyit tudok mondani (de gondolom ez mindenkinek evidens) hogy akik nagyon nagyot próbálnak mondani, pl hogy ők naponta 3-szor kívánják a szexet, vagy ők imádják a hármast, vagy hogy 17 évesen 2 pasit szoptak egyszerre a suli vécéjében, vagy hogy análnál nagyobbat élveznek mint punciba, satöbbi. Meg azok a kérdések hogy "szűz vagyok de feldugtam magamnak egy dezodoros flakont, nem érzek semmit, hogy kell maszturbálni"... Meg akik azt írják egy átlagos péniszre olyan prosztó stílusban hogy "kicsi, 20 centi alatt szóba sem állnék veled". Ez mind pasi.

És mindig odaírják hogy 18L meg 21L.

2020. febr. 12. 23:44
 14/40 anonim ***** válasza:
65%

Hogy ide kommenteltem, már is jött egy magát nőnek kiadó pasi, aki az intim részéről akart küldeni képet, hogy véleményezzem. XD

Persze, a párjànak ez a heppje. Nyilván el is hiszem :D

2020. febr. 12. 23:47
 15/40 anonim ***** válasza:
72%
14, ő már engem is megtalált. Egy nő soha nem mutogatná a barátja farkát senkinek.
2020. febr. 12. 23:49
 16/40 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom most ő is pontozta le a válaszom! :)
2020. febr. 12. 23:50
 17/40 anonim ***** válasza:
65%
Kb egy éve regisztráltam, felsőoktatási továbbtanulás miatt volt pár kérdésem és idetévedtem. Írtam válaszokat, és elkezdtek üzengetni nekem. Simán kis naivan beszélgettem, aztán valaki(k)nél szexchat lett belőle, megkérdezték mi van rajtam, miket szeretek stb, és leírták miket csinálnának velem. Azóta is nagyon izgat, vannak válaszok is amik alapból felizgatnak és nagyon bejön.
2020. febr. 12. 23:50
 18/40 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen egyet tudok érteni az első válaszolóval, azért az érdekelne, hogy akik privátban írnak pasik, hogy küldjek képet magamról, majd amikor (egyértelműen) nem küldök egy vadidegennek, megkapom, hogy pasi vagyok. Logikus...
2020. febr. 12. 23:53
 19/40 anonim ***** válasza:
69%

Én nem vagyok lány, de volt innen 2 barátnőm, szóval azért vannak lányok is :)

30F

2020. febr. 12. 23:57
 20/40 anonim ***** válasza:
59%
Azert regisztraltam az oldalra, hogy kérdezzek. 26 éves vagyok és lány.
2020. febr. 13. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!