Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik igaziak: miért regisztráltatok az oldalra?
Úgy èrtem a pasik is csak perverzkedni járnak ide. Ti mièrt? Egyáltalán van nő a kategóriában? :D A valós korotokat is mellé ìrnàtok?
Senkit nem akarok zaklatni, csak màr ott tartok hogy 1db nő sincs itt, lehet soha nem is volt. Puszta kìváncsiság.
Nem tudom annyira levezetni, megérzés.
Mondjuk annyit tudok mondani (de gondolom ez mindenkinek evidens) hogy akik nagyon nagyot próbálnak mondani, pl hogy ők naponta 3-szor kívánják a szexet, vagy ők imádják a hármast, vagy hogy 17 évesen 2 pasit szoptak egyszerre a suli vécéjében, vagy hogy análnál nagyobbat élveznek mint punciba, satöbbi. Meg azok a kérdések hogy "szűz vagyok de feldugtam magamnak egy dezodoros flakont, nem érzek semmit, hogy kell maszturbálni"... Meg akik azt írják egy átlagos péniszre olyan prosztó stílusban hogy "kicsi, 20 centi alatt szóba sem állnék veled". Ez mind pasi.
És mindig odaírják hogy 18L meg 21L.
Hogy ide kommenteltem, már is jött egy magát nőnek kiadó pasi, aki az intim részéről akart küldeni képet, hogy véleményezzem. XD
Persze, a párjànak ez a heppje. Nyilván el is hiszem :D
Én nem vagyok lány, de volt innen 2 barátnőm, szóval azért vannak lányok is :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!