Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik igaziak: miért regisztráltatok az oldalra?
Úgy èrtem a pasik is csak perverzkedni járnak ide. Ti mièrt? Egyáltalán van nő a kategóriában? :D A valós korotokat is mellé ìrnàtok?
Senkit nem akarok zaklatni, csak màr ott tartok hogy 1db nő sincs itt, lehet soha nem is volt. Puszta kìváncsiság.
Pár hónapja vagyok itt. Igazán jól tudok szórakozni némelyik történeten,frappáns válaszokon. Elvétve,de vannak komoly kérdések.
Legtöbbje a méret hosszúságán problémázik(higgyétek el nem a méret számit)
Anális szex rejtelmei
Stb.
Összességében,szórakoztató egyes emberek látásmódja👍😊
Még úgy 9 évvel ezelőtt volt parám a szűziességem elvesztése miatt és kérdeztem
Aztán 3 évvel ezelőtt megszültem újra regisztráltam . Mert hiába volt orgazmusom nem nedvesedtem be és nem volt Így jó a szex tanácsot kértem .
Illetve azóta nagyon sok emberrel beszéltem köztük kismamakkal is ..
De vannak olyan férfiak is akikkel kialakult egy baráti viszony -beszélgetünk azóta is és van olyan is akivel személyesén találkoztam. De nem szex céljából. Csak egy kávé jó -beszélgetés ennyi
26N
Regen tul regen ...
Lehet mer torolnom kellene magam mert kinovom 😂
Nem csak ezt, hanem szinte az osszes kategoriat nezem, ha van kedvem vagy ertelmes a kerdes valaszolok, neha kerdezek is ami erdekel. Kategoriaban valtozo itt ebben inkabb nem mert csak troll valaszok jonnek 99%ban 🙂
Na meg a koromnal fogva valszeg ujat nem tudnak mondani. Max ha valami nagyon elvasult dolog.
Én kB másfél éve regisztráltam és kimondottan a szex kategória miatt😆.
Persze más kategóriákba is be nézek ha valamire kíváncsi vagyok.
Azt gondoltam korrekt válaszokat kapok témákban de hát ja....😁
Hozzá teszem férfi vagyok és nem adtam nőnek ki magamat soha.
Nem láttam sok értelmét.
Amúgy szerintem is ki lehet nagyjából szűrni a kamusokat.
Mert ezelött 2 éve feltettem itt egy kérdést, és utána elkezdtem nézni a kategóriákban lévő kérdéseket. Egyre-kettőre válaszoltam, és függő lettem.
22L
Nem rég regisztráltam mert kérdezni akartam valamit.
Csak szórakozásból, unaloműzésből járok ide, nem csak a szexualitás kategóriát nézem hanem egyéb mást is, ha pedig tudok segítek.
Dettó #5
Bárhová kiírom a korom meg a nemem, máris minimum 5 privát.
Emlékszem volt itt vaalaki aki megkérdezte, hogy nem a dohányozó nők őt zavarják.
Anyit írtam oda, hogy engem is. Ez volt a lényeg.
4 ff írt rám, pkusz egy lány aki 3.-nak keres partnert.
Hogy, miért vagyok itt még nem tudom...
Napokban feltettem egx elég felkavaró kérdést magammal kapcsolatban, amit egy nő társamnak se kívánok, hogy átélje. A lelkes adminok törölték is szépen. Szóval arra nem tudtam használni az oldalt amire való.
Persze ha undorító dolgokat kérdeznek meg, hogy pl kaka szex, meg szex közben kimégy kakálni ha kell, és nyomod e tovább nutellás hátsóval, az maradhat.
Ez a szinvonal. Amihez az adminok is aszisztálnak e szerint.
Ahohy azok a kérdések is maradnak, ahol 18 éven aluliak teszik fel a kérdéseiket a szexualitás rovatba, holott még figyelmeztetés is ki van írva ez irányba. Tudom, néha jobb nekik tanácsot adni és anoním könyebb nekik kérdezni.
Számomra a szexualitás rovat már felér néha a vicc kategóriával.
Napi szinten megy a szűz férfiaktól a kérdés, hogy baj ha még szűz vagyok xx évesen? Mikor lesz már baràtnőm? Stb...
Egyszóval igen. Én is gondolkozom rajta, hogy törlöm a fenébe. Mert a regisztrált populáció minimum 90%-a hülyeségeket ír.
Az értékelést se arra használják amire való.
Összekeverik a facebook Like/Diszlike lehetőségekkel az értékelést. Pedig a funkciója Hasznos/Félig hasznos/Nem hasznos.
Ez is tükrözi, hogy ide komoly, gondolkozni tudó emberek ritkán járnak. Inkább a fiatal korosztály, az ecset fejű tinik, illetve a lány tinik, akik még élni se éltek, de máris tanácsokat osztogatnak.
Néha hatalmas hülyeségeket.
Itt szögezném le. Ékes tisztelet a kivételnek!!!
Szóval már inkább olvasni járok, néha néha értelmes kérdésekre válaszolni legjobb tudásom szerint.
De mivel ugye az adminok is önkényesen szervezetlenül, emailban válaszra se méltatva törölnek valós dolgokat, így kérdezni már biztos, hogy soha nem fogok itt semmit.
L/Kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!