Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik igaziak: miért regisztráltatok az oldalra?
Úgy èrtem a pasik is csak perverzkedni járnak ide. Ti mièrt? Egyáltalán van nő a kategóriában? :D A valós korotokat is mellé ìrnàtok?
Senkit nem akarok zaklatni, csak màr ott tartok hogy 1db nő sincs itt, lehet soha nem is volt. Puszta kìváncsiság.
10 éve regisztráltam, az okot már nem.
31N
1 éve regisztráltam, gondolom mert kérdezni szerettem volna, de inkább válaszolgatok.
Viszont lehet törlöm a regisztrációmat, mert borzasztó, hogy bárhova bármit válaszolsz és megérzik, hogy nő vagy, máris jön a "Dugnálak", "Szia, megismerhetlek?", "Van barátod?", "Szió! Hány éves vagy és honnan írsz?", stb szövegű privátok.
18/L
Fiú vagyok! Senkit nem akarsz zaklatni jó vicc :D
Vannak IGAZI csajok nem is néznek ki rosszul napi 5-6 privivaltasom van az oldalon, mert forma gyerek vagyok! Tudod #SWAG#Yolo#meg minden...Szóval annyi a titkom széptestvérem, hogy nem siránkozok itt, meg ekzdek el depizni, hanem cselekszem űzöm hajtom, jó nagyban.. Igen is irj rá az 1. váalszolóra aztán majd alakul köztetek vmi, ha nem akk nézzed a váalszokat és ahol csajok váalszolnak írjál rájuk vmi kamu ürüggyel :D És megvana csaj...Miért érzem úgy, hogy könyvet kéne írnom az ilyen magadfajtáknak?
Én lány vagyok. Nagyon régen regisztráltam, idejét se tudom.
Azt se tudom hogy miért, de biztosan akartam valamit kérdezni.
Nem a szexuális kategória miatt, ezt csak késöbb vettem észre. Főként szórakozni járok ide! :D
Már több mint 10 éve regisztráltam, de kimaradt pár év. Először be sem jártam ebbe a kategóriába, csak néha kérdezgettem pl háziállatokról, főzésről. Ide a szexualitásba csak 2-3 éve tévedtem be, aztán itt ragadtam.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!