Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudják a nők, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a nők, hogy hogyan is kell bánni a féfi nem szervvel?

Figyelt kérdés
Tétlenkednek, ügyetlenkednek, félnek, próbálják leplezni, hogy nem értenek hozzá.

2020. febr. 12. 22:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
18%

Ja, es. Miert nem tudnak a ferfiak banni a noi nemi szervvel?

Talan a kamu orgazmus miatt. Nem latvanyos, szegyenli, hogy nincs.

De ezen is gondolkodj, kerdezo.

Amugy az onkielegites a jovo. Tulnepesedtunk.

2020. febr. 12. 23:16
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ok és okozati összefüggés van a szar gyerekkorod és néhány nő tapasztalatlansaga között? Vagy azt mondod hogy azért nem tudsz rendesen kommunikálni(ahogy látom nem csak szex közben),mert szar volt a gyerekkorod?
2020. febr. 12. 23:16
 33/45 A kérdező kommentje:
Nekem olyan gyerekkorom volt, hogy más már régen felakasztotta volna magát. Maradjunk ennyiben. Úgyhogy nekem ne verd ezt a fejemhez, komám.
2020. febr. 12. 23:21
 34/45 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy karatés nő el tudna a lábával "játszani" pl.: a golyókkal taposás, rúgás tekintetében...
2020. febr. 12. 23:25
 35/45 anonim ***** válasza:
85%

Ezt értjük, de ezt nem kenheted a nőkre.

Az a nő aki lefekszik veled, nem volt ott a gyerekkorodban, akármi is történt veled, nem ő tette.

Ő a jelenben van és csak örömöt akar neked okozni, de te nem kommunikálsz vele hogy hogyan csinálja, és még a végén őt hozod ki hibásnak.

Érted hogy mi ebben az abszurd? Olyan mintha közvetetten rá kennéd a gyerekkorodat arra aki csak jót akar neked.

2020. febr. 12. 23:28
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

De mit is vertem a fejedhez? Még mindíg nem értem hogy jött ide a gyerekkorod,csak azt hajtogatod hogy milyen rossz volt neked...Csak tudnam hogy az eredeti kérdéstől hogy kerültünk ide...Ennyire nehéz lenne pár tanácsot elfogadni?

Amúgy a kategóriának mára vége,töb komoly kérdés nem lesz és megjött a "karatefétises" tag is,szóval végünk van:D

2020. febr. 12. 23:28
 37/45 A kérdező kommentje:
Úgy jött elő a gyerekkorom, hogy 35-ös szépen elkotyogta, ahogyan azt illik.
2020. febr. 12. 23:31
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
A 35-ös semmit nem kotyogott el a gyerekkordról:D Ráadásul ha jól értem egy másik kérdésben te magad irtáp róla. Vannak bajok....
2020. febr. 12. 23:35
 39/45 anonim ***** válasza:
78%
Már tudtam, amikor kiírtad a kérdést érdemes ide visszanéznem és popcorn előkészítenem. Jó kis komment háború kérdést durrantottál össze. Jókat nevetek, hogy milyen storyk mennek, meg milyen naiv emberek vannak.
2020. febr. 12. 23:39
 40/45 A kérdező kommentje:
38-as. Tényleg fogalmad sincs az egészről. De nem hibáztatlak érte, hiszen nem értheted. A lényeg, hogy írtam neki privátban anno valamit, amit most elkotyogott.
2020. febr. 12. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!