Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiukat miert izgatja fel ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiukat miert izgatja fel ha tudjak hogy egy lany mashoz megy es szexelni fognak?

Figyelt kérdés

Van egy fiu baratom es irtam neki, hogy kesobb beszelunk, most megyek, kerdezte hova es meg elmondtam, hogy egy srachoz megyek at. Erre megkerdezte, hogy szexelni fogtok? Mondtam, hogy igen azert megyek :'D erre meg azt irta, hogy neki most felallt, en meg irtam neki, hogy az jo, de nem veled fogok szexelni, mire ezt irta: Tudom es nem is azert lett merevedesem, hanem azert mert felizgatott h meg leszel dugva"

Erre irtam neki hogy nagyon bolond, o meg folytatta hogy nem az es neki izgi tudni, hogy nekem betomik a lyukam es hogy farok lesz a kezembe meg a szamba

Irtam, hogy ez mar gazos es abba hagyhatna, mire o azt mondta, hogy ne parazzak baratkent tekint ram es ezt jobol mondta, nem szeretne ha ezen megsertodnek, viszont jobb ha tudom hogy a fiuk igy is latjak a lanyokat egyszeruen szexi ezeket a dolgokat tudni.

Tenyleg ilyenek a pasik? Mitol szexi tudni hogy egy lany szexelni fog? Mindenki szokott ilyet csinalni, vagy csak en nem ertem mi van ebben?

2019. dec. 13. 08:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl. egyáltalán nem izgat és nem is érdekel, hiszen nem velem teszi.
2019. dec. 13. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
engem nem izgat, ha mással dug egy csaj így
2019. dec. 13. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 egyetértek, nem mozgat, ha mással megy szexelni a csaj, még ha bejön akkor sem..
2019. dec. 13. 08:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátod valószínűleg inkább nézné ahogy mással szexelsz mint hogy ő dugjon meg
2019. dec. 13. 08:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Cuckold fétis
2019. dec. 13. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez téged amúgy zavar..

Helyesbítek... miért zavar?

2019. dec. 13. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgatna, de ha van egy tenyleg jo lanybaratom, neki nem mondanam meg h erre felizgultam, akkor se ha kozben tenyleg
2019. dec. 13. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha utána átmentél volna még hozzá is, valószínűleg most nem tudnál ülni mert úgy lerendezett volna ő is. ;)
2019. dec. 13. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Rád van izgulva a gyerek, tuti rád veri minden délután
2019. dec. 13. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az adott fiú barátod inkább saját maga szeretett volna megdugni, de kicsit gyerekesen adta elő a dolgot.
2019. dec. 13. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!