Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiukat miert izgatja fel ha tudjak hogy egy lany mashoz megy es szexelni fognak?
Van egy fiu baratom es irtam neki, hogy kesobb beszelunk, most megyek, kerdezte hova es meg elmondtam, hogy egy srachoz megyek at. Erre megkerdezte, hogy szexelni fogtok? Mondtam, hogy igen azert megyek :'D erre meg azt irta, hogy neki most felallt, en meg irtam neki, hogy az jo, de nem veled fogok szexelni, mire ezt irta: Tudom es nem is azert lett merevedesem, hanem azert mert felizgatott h meg leszel dugva"
Erre irtam neki hogy nagyon bolond, o meg folytatta hogy nem az es neki izgi tudni, hogy nekem betomik a lyukam es hogy farok lesz a kezembe meg a szamba
Irtam, hogy ez mar gazos es abba hagyhatna, mire o azt mondta, hogy ne parazzak baratkent tekint ram es ezt jobol mondta, nem szeretne ha ezen megsertodnek, viszont jobb ha tudom hogy a fiuk igy is latjak a lanyokat egyszeruen szexi ezeket a dolgokat tudni.
Tenyleg ilyenek a pasik? Mitol szexi tudni hogy egy lany szexelni fog? Mindenki szokott ilyet csinalni, vagy csak en nem ertem mi van ebben?
Ez téged amúgy zavar..
Helyesbítek... miért zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!