Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a nők, hogy hogyan is kell bánni a féfi nem szervvel?
Kérdező! Inkább ne okoskodj és ne adj helyesírási tippeket!
Nézd már meg a kérdésed hogy hány hiba van benne! :)
*féfi, nem szerv*
Ez egy végtelenül idegesítő dolog... régen vágytam rá, hogy egy csaj kiverje nekem... életemben összesen 12 partnerem volt... de esküszöm, egyik sem tudott f@$zt verni...
És hiába mondod el nekik, hogy more vágysz... nem azt csinálja...
Feleségem is, megfogja, csinállja, mar azon a ponton vagyok, hogy már majdnem elélvezek, erre abbahagyja... megtornáztatja a csuklóját... megfogja, elkezdi verni... már ott vagyok... már csak pillanatok kérdése, erre abbahaggya... fészkelődik egyet... megfogja, elkezdi verni... lenyugszom, mert már sík ideg vagyok.. mondogatom, hogy így jó, abba ne hagyd, így nagyon jó, mindjárt... erre abbahaggya... na ilyenkor pofánverném szívesen... pont ezért már évek óta nem is kérem rá... ha f@$zverésre vágyom, elmegyek a vudira, aztán megcsinálom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!