Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudják a nők, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják a nők, hogy hogyan is kell bánni a féfi nem szervvel?

Figyelt kérdés
Tétlenkednek, ügyetlenkednek, félnek, próbálják leplezni, hogy nem értenek hozzá.

2020. febr. 12. 22:39
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki. Nézd vissza. Egyébként azért kérdeztem meg megint, mert még mindig bennem van a tüske. Nem tudtam lenyugodni.
2020. febr. 12. 23:05
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Valami olyasmit írtál hogy rengeteg fájdalomban volt már részed. Ebben minden benne van.
2020. febr. 12. 23:07
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Először azt írod hogy nem te írtad ki,aztán elkezded magyarázni hogy miért írtad ki MEGINT,mindezt két egymást követő mondatban....

De tényleg nem kellene általánositani,egyszerűen csak rossz nőket fogtál ki eddig,vagy képtelen vagy rendesen kommunikálni szex közben.

2020. febr. 12. 23:09
 24/45 A kérdező kommentje:
De ez nem egyenlő azzal, hogy nyilvánosan elővettem a gyermekkorom.
2020. febr. 12. 23:09
 25/45 A kérdező kommentje:
23-as. Ne szólj bele a felnőttek dolgába. Fogalmad sincs, hogy miről van szó.
2020. febr. 12. 23:11
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a gyerekkoroddal? En egy kissé lemaradtam...az előbb arról volt szó hogy a nők rosszul bánnak a farkaddal,most meg jön a gyerekkorod...nem ertem mi van😂
2020. febr. 12. 23:11
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben ha nem is ügyetlenek, de bizonytalanok elsőre. Nők és férfiak is.

Honnan kéne tudnom jó "kézimunkát" csinálni, ha korábban még csak nem is fogtam péniszt? Honnan kéne tudnia a barátomnak jól ujjaznia, ha korábban sosem csinálta?

Az első pár alkalmunk leginkább a kísérletezésről szólt. Főleg az orálnál, ahol kölcsönösen jeleztük a másiknak, hogy mit csináljon és mit ne.

A kommunikáció a lényeg. Elmondani, hogy mit szeretnél és meghallgatni a másikat az ő vágyairól.

21/L

2020. febr. 12. 23:13
 28/45 A kérdező kommentje:
26-os. Ok és okozati összefüggés van.
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok

Miert ne lenne?

Mert nem neked adtam igazat?

Mert te biztos olyan elepesztően bánsz a puncival...

Mondom: Mondd a nőnek hogy máshogy csinálja a dolgokat és akkor talán jó lesz...a szexben fontos a kommunikáció:)

30/45 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem lehet megkerdezni. Miert nem lehet megmondani?
2020. febr. 12. 23:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!