Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a nők, hogy hogyan is kell bánni a féfi nem szervvel?
Először azt írod hogy nem te írtad ki,aztán elkezded magyarázni hogy miért írtad ki MEGINT,mindezt két egymást követő mondatban....
De tényleg nem kellene általánositani,egyszerűen csak rossz nőket fogtál ki eddig,vagy képtelen vagy rendesen kommunikálni szex közben.
A legtöbben ha nem is ügyetlenek, de bizonytalanok elsőre. Nők és férfiak is.
Honnan kéne tudnom jó "kézimunkát" csinálni, ha korábban még csak nem is fogtam péniszt? Honnan kéne tudnia a barátomnak jól ujjaznia, ha korábban sosem csinálta?
Az első pár alkalmunk leginkább a kísérletezésről szólt. Főleg az orálnál, ahol kölcsönösen jeleztük a másiknak, hogy mit csináljon és mit ne.
A kommunikáció a lényeg. Elmondani, hogy mit szeretnél és meghallgatni a másikat az ő vágyairól.
21/L
23-as vagyok
Miert ne lenne?
Mert nem neked adtam igazat?
Mert te biztos olyan elepesztően bánsz a puncival...
Mondom: Mondd a nőnek hogy máshogy csinálja a dolgokat és akkor talán jó lesz...a szexben fontos a kommunikáció:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!