Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látszik, hogy egy nőnek jó melle van avagy sem?
Férfiakat kérdezem elsősorban, honnan tudjátok, hogy jó melle van-e az adott nőnek, ha még nem is láttátok meztelenül a mellét?
Gyakran hallom, hogy megjegyzitek egymás közt az ilyesmit bizonyos nőkkel kapcsolatban. De nem fér a fejembe, hogy lehettek ebben olyan biztosak.
A dekoltázs teszi?
Ha nekem nincs ilyen dekoltázsom, mert kicsi (b-kosár), szétálló a cicim, akkor nekem nem jó a mellem? Légyszi világosítsatok fel. :D
Figyu, nem feltétlenül a dekoltázs miatt. Inkább az arányok. Ha vékony vagy és kisebb a melled, az tök szép mert arányos. Egyébként kb. 3 másodperc alatt elképzeljük milyen lehet ruha nélkül.
Én amúgy kíváncsi lennék a tiédre is... milyen az a szétálló? :) Nekem a nagyon túltolt szilikon mellek nem tetszenek. Egyrészt mert brutál kemény (egyszer egy táncos csaj megpofozott fele, ajándékba kaptam a táncot), másrészt teljesen abnormális, természetellenes a formája. Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen kisebb, inkább legyen lógós (volt olyan barátnőm és imádtam :)) de természetes legyen. Persze nem mondom, hogy egy szilikon nem lehet szép vagy arányos vagy esztétikus de szerintem (legalábbis a neten fellelhető képek alapján) elég sokszor túllőnek a célon. Ez olyan mint a seggnagyobbítás vagy az ajakfeltöltés. Egyszerűen b.romság. Különben is... szex során nagyrészt nem a cici mérete/formája a lényeg. De kár ezt túlmagyarázni mert biztosan szép a tiéd is csak mocskosul kíváncsivá tettél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!