Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látszik, hogy egy nőnek jó melle van avagy sem?
Férfiakat kérdezem elsősorban, honnan tudjátok, hogy jó melle van-e az adott nőnek, ha még nem is láttátok meztelenül a mellét?
Gyakran hallom, hogy megjegyzitek egymás közt az ilyesmit bizonyos nőkkel kapcsolatban. De nem fér a fejembe, hogy lehettek ebben olyan biztosak.
A dekoltázs teszi?
Ha nekem nincs ilyen dekoltázsom, mert kicsi (b-kosár), szétálló a cicim, akkor nekem nem jó a mellem? Légyszi világosítsatok fel. :D
Minden mell jó, ami egészséges és természetes. Ha kicsi, azért, ha nagy, azért.
(Én speciel a szétállót is szexinek tartom, bár ezzel már tényleg szinte egyedül vagyok az oldalon.)
Némi gyakorlattal akkor is meg lehet állapítani, hogy egy lánynak kb milyen a melle, ha nem vetkőzik le. Az mindenképpen kell hozzá, hogy többféle ruhában, mozgás közben láthassam.
Sokféle mell lehet olyan, amire azt mondjuk, hogy jó mell. A B-kosár nagyon is lehet jó méret, és a szétálló mell is lehet tökéletes. Valamennyire úgy van ez, mint a fiúk méretével. Legtöbbet az ér, ha a lány vonzó személyiségű, és akkor a melle is jó lesz.
Nem mondanám, hogy parázok miatta. :D
Csak nagyon érdekelt miben áll a férfiak mellosztályozó szuperképessége. :D
Am köszi a válaszokat, privátokat!
Válasz még jöhet! :)
Jöhet még válasz?
Tessék: Fogalmam sincs. Én nem szoktam osztályozni. Én fenekeket szoktam megnézni inkább. És néha megjegyezni ha tetszik egy amit látok.
Hát ránézek és megsaccolom. És mindig másmilyen. 😄
Meg kell várni, amíg leveszi. De nem annyira fontos milyen, inkább, hogy kié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!