Üdv kb. hányas kar mérettől kezd látszani pólóban hogy látszik a kar? És mi számít naturálnak és mi már, , nem naturál"" {nem tudtam v. mi jól megfog. Bocs}? Avagy mi szednek vagy esznek amitől már nem naturál?
Aki anabolikus szteroidokat használ az nem naturál. Tápkiegészítők mehetnek, pl protein, tömegnövelő, kreatin. Azok nem koxok.
35-ös kar is jól mutat, ha szálkás és arányos, de én a magam 44-esét is keveslem.:)
Szerintem azért függ attól is hogy milyen hosszú a karod! 40-es felett már elég jól látszanak az izmok!
Naturálnak az számít ha nem használsz szteroidokat!
pólóban ami kemény férfias benyomást kelt az egy markáns alkar,és a vastag birkózónyak.
ezek szem előtt vannak,ha akarod ha nem,és tudat alatt is hatással vannak a többi emberre ha tényleg mutatósak.
ezen kívül még a tipikus férfiasság izmok a nagy csuklya-kiegészítve a izmos nyakat-meg a szekrény széles hát.
és persze a kerek vállizmok.
szóval a felkar mérete nem mond sokat.
ha veszünk egy átlag 180as magasságot,akkor ahhoz elég egy 40-42es felkar.
a többi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!