Vans cipőknél van-e eltérés a "normális" mérettől?
Figyelt kérdés
webshopban rendelnék, mert nincs a közelben bolt ahol kapni lehetne. Általában 44-es cipő kell, de vans-t még nem próbáltam. Vajon mekkora lenne jó?2011. júl. 5. 11:36
1/4 anonim válasza:
nincs eltérés.
vagyis ha kínaiban vásárolt 44-es cipő, akkor nem biztos, h Vans-ből is 44-es kell, de ha minőségi cipőből jó a 44-es, akkor mindenképp jó!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!
közben tovább keresgéltem, és megnéztem a régi hasonló cipőimet is. Több számozás van országok szerint, és gondolom a kerekítések miatt nem mindig egyeznek.
A nagyon régi converse-em méretei ezek:
EU:45, US:11, UK:10, JPN:29
A régi quicksilver-em:
EU:44, US:11, UK:10, CM:29
Vans-ból pedig ilyenek vannak:
EU:44, US:10.5, UK:10, CM:28.5
EU:44.5, US:11, UK:10.5, CM:29
EU:45, US:11.5, UK:11, CM:29.5
Ezek alapján az utóbbi 3-ból vajon melyik lehet jó?
2011. júl. 5. 12:16
3/4 anonim válasza:
akkor vegyél 44,5-est max egy fél számmal nagyobb, de az nem para. legalább nem nyomja szét eleinte a lábad... ha pont méretet veszel akkor szorít eleinte, nem is kicsit, de ha volt már gondolom tapasztaltad.
4/4 hümi válasza:
nekem egy fél számmal kisebb jó Vans-be, de nemtudom h más h van ezzel (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!