Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén! Milyen a szex 1-2-3-több hüvelyi szülés után?
Voltam 1 gyerekes 44 évessel aki szűkebb volt mint a 23 éves akit előtte való héten dugtam meg. Voltam 50 évessel akinek álomszép puncija volt de akár a kocsival is beparkolhattam volna neki...
Szóval ez nem szüléstől, kortól, genetikától függ hanem a hüvelyizmok karbantartottságától!
35F
Férfi vagyok. 6 hónapja szült a feleségem, hüvelyi úton, gátmetszéssel. Szülés előtt elég szűk volt.
Szülés után kivártuk a 6 hetet, aztán finoman elkezdtünk próbálkozni. Először csak ujjal.
Őszinte leszek, az elsőnél eléggé beparáztam mert nagyon tág volt. Nyilván tudtuk hogy 6 hét után nem kell csodát várni, de azért rosszabb volt amire számítottunk.
Az első tényleges behatolás kb 2 héttel később sem volt jó. Annak ellenére hogy kb semmit nem éreztünk egymásból, mégis fájt neki. Viszont szűkűlt kicsit.
Tovább próbálkoztunk, nem adtuk fel. Mostanra jutottunk el oda hogy szinte ugyan olyan mint szülés előtt. Élvezzük is nagyon egymást már.
Szerintünk vissza állhat eredeti méretre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!