Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő lesz mire a szülés után újra olyan lesz a szexuális életünk mint előtte?
Hát, másfél éven túl vagyunk de még nem tért vissza a rendes kerékvágásba.
Minőség maradt a régi - a gyakoriság, hát az kb havi egyre korlátozódik a fáradtság miatt.
2 hónap múlva simán
Nálunk előtte 0 szex volt, most meg heti 2, teljesen feldobta a szexuális életet.
44f 40n 5 hónapos a gyerkőc
OFF:
rossz nyelvek szerint majd akkor ha a gyerek elköltözik...
Én már szülés utáni napon, a kórházi ágyban fekve is legszívesebben rá másztam volna a férjemre ! Túlzás nélkül mondom !
Természetesen a 6 hetet teljesen kivártuk, és lassan, fokozatosan terünk vissza a szexhez, de nekünk nem lett rossz, már így a második gyermekünk érkezése után sem, a szexuális életünk. Az egy tévhit, hogy a gyermekek mellett lehetetlen normális szexuális-magánéletet élni két-egymást őszintén szerető ember számára.
Nálunk kb. 6-8 hónap volt.
Szerintem ez egyénfüggő...
40 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!