Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után nektek is megváltoztak a szexuális szokásaitok? 32f
Figyelt kérdés
Bizonyos pózok már nem jók?2017. okt. 25. 12:54
2/15 anonim válasza:
Én még nem szültem 30F
De kérdezd meg Juniort ;)
4/15 anonim válasza:
Sürgőssègi császárral szültem.
Nem változott semmi csak annyi hogy ritkábban tudunk együtt lenni a pici miatt.
Meg kicsit finomabbnak kell lennie Terhesség 27. Hetétől tíltva volt a szex veszélyeztett voltam méhlepény leválás kockázata miatt. Plusz a műtét miatt lasabban gyógyultam szóval olyan szinten össze szűkűltem hogy konkrétan van olyan hogy alig fér be a párom és csillagokat látok. Pedig nincs nagy se vastag pénisze
Egyenlőre rá kell jönnünk hogy legyen újra élvezhető számomra is a szex
10 hónapja szültem.
5/15 anonim válasza:
Nyilván a gyerek miatt nincs meg az a spontaneitás, mint korábban, de egyébként nem változott.
6/15 anonim válasza:
Ja, igen. Gyakrabban dugtam fiatal csajokat. Nejem nem igenyelte mar a szexet. Erre gondoltal?
40f
7/15 A kérdező kommentje:
Nem egészen :)
2017. okt. 25. 13:40
8/15 A kérdező kommentje:
Nálunk már 1 év telt el de még mindig nem jó neki hátulról.
2017. okt. 25. 13:43
9/15 anonim válasza:
Töredékére esett vissza az együttlétek száma, főleg a második gyerek után, állandó fáradtság miatt.
10/15 A kérdező kommentje:
Ezt megértem 1 is fárasztó,de akkor nem azért mert fájna
2017. okt. 25. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!