Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hányan lehetünk, kik meguntunk várni a lányra, hogy majd jön az igazi?
Figyelt kérdés
És inkább elvesztettük örömlánnyal?
Nekem már nagyon elegem van a lányokból, mindegyik kigyúrt helyes pasit akar... és hiába gyúrom ki magam akkor se leszek a pasi, aki kell, hanem csak egy kigyúrt lúzer.
2020. febr. 11. 13:17
11/13 anonim válasza:
Utolsó, ez aligha próbálkozás... kép nélkül meg pláne :D
12/13 anonim válasza:
10-es, profilkép nélkül én vissza se írnék neked.
Kérdező, te meg gyerekes vagy. Az én pasim se nem kigyúrt, se nem helyes (nekem az, de mindenki már furcsán néz hogy miért vele jöttem össze), csak van humora, intelligenciája, és jó a személyisége. Engem a humorával nyűgözött le annak idején, sose volt unalmas vele beszélgetni :)
13/13 anonim válasza:
Én minimálbér körül keresek, nem vagyok kigyúrt, sőt, vékony vagyok, 27 évesen már kopaszodom, és kicsi a farkam. De mégis marha jó csajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!