Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazi domináns férfi? L
Itt sokat olvasok arról, h a legtöbb pasi szeret uralkodni egy nő felett, de milyen az?
Bocsi, ha hülye kérdés, de soha nem volt még benne részem.
Az elsőben megláttam magam xD
Szóval igen, pontosan olyan. Az előző nőm is olyan volt. átlagban 3x élvezett el egy szex alatt. Mindet én csináltam, nem segített rá ő magának.
22/Ffi
látom vannak itt bajok :D
vagy csak ennyi troll
nem igaz amúgy, hogy a legtöbb pasi szeret uralkodni a nő felett, ez nettó faxság
a BDSM és az átlag életben való fölé-alárendelt kapcsolat teljesen más
van aki szereti, ha a partner függ tőle anyagilag, gyerekkel magához "láncolva" stb...na ez nem BDSM témakör
F
Egyszerűen csak ő irányít. Szavak nélkül is érvényesíti az akaratát, ha akarja. Nem kell hozzá se bilincs, se fenekelés. Ezek csak esetleges kellékek. Ő a Férfi, a domináns Hím, az Alfa. Ezt így elég nehéz elmagyarázni. Ha összeakadsz egy ilyen férfival, meg fogod tapasztalni. Érezni és tudni fogod.
48Ffi
Olyan aki mellet arra vagysz h szolgalhatsz. Remegve ravor h hozzad erjen. Hozzad szoljon. Gondolkodas nelkul megteszed amit ker (nem parancsol! Ker).
Aki mellet le tudod tenni az osszes gatlasod. Aki mellet megis szabadnak erzed magad. Aki nem nevet ki a vagyaid miatt es nem botrankozik meg. Aki mellet nem erzed azt h visszaelnek a lelkeddel testeddel.
Na ilyan FERFI 10 000 bol 1 ha akad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!