Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelem kevés szexszel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem kevés szexszel?

Figyelt kérdés
Ha számodra fontos a sok, vad, néhol mocskos szex, akkor tervezéd a jövőt olyannak - aki a mindennapokban tökéletes-, de alig igényli a szexet, és amikor együtt vagytok, akkor sem mutatja, hogy élvezi vagy kíván téged.

2020. jan. 17. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Értelemszerűen nem terveznék olyannal.
2020. jan. 17. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon eltérő libidó mellett nem működik a kapcsolat. Valamennyi eltérés lehet, ilyen esetben maszturbációval kompenhálhat, ha mindkét fél elfogadja ezt.
2020. jan. 17. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tervezheted, de nem fog működni csak belevágsz egy értelmetlen kompromisszumba ami előbb-utóbb úgyis szétfeszíti a kapcsolatot. Jó szex nélkül nincs jó kapcsolat!
2020. jan. 17. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem .
2020. jan. 17. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem terveznek egy ilyen pasival.
2020. jan. 17. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
A szex nagyon fontos egy kapcsolatban. Én sem terveznék olyan nővel aki nem igényli legalább annyira mint én. Én szinte minden nap szexelnék.
2020. jan. 17. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Kizárt
2020. jan. 17. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"és amikor együtt vagytok, akkor sem mutatja, hogy élvezi vagy kíván téged."

Így tutibiztos nem. Nekem azzal nem lenne gondom ha a barátomnak alacsony lenne a libidója, ha mondjuk csak heti egyszer vagy kétheti egyszer lennénk együtt. A szex csak egy része a kapcsolatunknak, de annyival több ennél ez az egész. Nem bánnám ha sokkal ritkábban akarna szexelni. Na de ne már úgy mint aki kényszer hatása alatt cselekszik! Legalább akkor lássam rajta hogy kíván, és hogy ha már ritka a szex akkor legyen minőségi.

Egyetlen ember sincs a világon -legyen az férfi vagy nő- aki együtt tudna lenni valakivel aki nem kívánja, meg nem élvezi vele az együttléteket.

Miért akarna bárki is olyan emberrel lenni aki nem akarja őt?

31N

2020. jan. 23. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem feltétlenül azzal kell szexelni akit szeretsz.

Óriási városi legenda hogy a szerelem és a szexuális vágy együtt jár

2020. jan. 23. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!