Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti várnátok két hónapot a barátnőtökre a szexszel?
A barátommal egy hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem de nekem ő az első komoly. Még félek egy kicsit a szexsztől és még szeretnék várni vele egy kicsit. Ha nem is egy egész hónapot de 2-3 hetet még mindenképpen. Eddig nagyon megértő volt mindig de félek h megunja..
Én 17 vagyok ő pedig 22
tuti hogy kanos, és majd otthagy téged...
1 hónap után ne szexelj, hanem kb min félév
Én a házasságig >akarok< várni. Jelenleg 4 éve nem voltam senkivel, és nincs is senkim.
2 hónap az semmi, arra sem elég, hogy megismerjél bárkit. Ha biztos lennék abban, hogy a nőt akivel vagyok, el akarom venni, akkor minimum fél- vagy egy év után feküdnék le vele, hiszen a hangsúly nem a házasságon van, hanem azon, hogy egy nőhöz egyetlen férfi tartozik (és ennek a biztosítására a házasság csak egy mód). Különösen, hogy csak szűz lányok érdekelnek ilyen szempontból, mások egyáltalán nem.
Ha valaki 2 hónapot sem képes várni egy szűz lánnyal, az nyilvánvalóan egyértelmű jele annak, hogy mire tart téged.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!