Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, ti várnátok két hónapot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti várnátok két hónapot a barátnőtökre a szexszel?

Figyelt kérdés

A barátommal egy hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem de nekem ő az első komoly. Még félek egy kicsit a szexsztől és még szeretnék várni vele egy kicsit. Ha nem is egy egész hónapot de 2-3 hetet még mindenképpen. Eddig nagyon megértő volt mindig de félek h megunja..

Én 17 vagyok ő pedig 22

2019. ápr. 24. 16:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Annyit várd ameddig akarsz, ha szeret, akkor várni fog.
2019. ápr. 24. 16:29
 2/19 anonim ***** válasza:
6%

tuti hogy kanos, és majd otthagy téged...

1 hónap után ne szexelj, hanem kb min félév

2019. ápr. 24. 16:30
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Én megérteném ha egy lány még nem volt fiúval, és várni szeretne vele. 2 hónap meg nem olyan sok idő. Szerintem jó is hogy nem adod oda magad egyből, bármilyen rendes is a barátod. Úgy hogy én azt mondom ha szeret mindenképp vár rád ezen a téren. 18/f
2019. ápr. 24. 16:31
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
ha szeretem a barátnőmet akkor ha nem is bármennyit, de ésszerű keretek között jóval többet is tudnék rá várni. mondjuk akár egy évet is tudnék várni a szexel. de 2 hónapot biztosan :D
2019. ápr. 24. 16:36
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
En mar eleg regota nem vagyok szuz, de attol meg eszembe se jutna random emberkekkel lefeküdni, akiket par hete ismerek vagy par hete randizunk. Akinek ez baj, azert nem kár, hadd menjen.
2019. ápr. 24. 16:38
 6/19 anonim válasza:
63%
Komolyan itt tart a világ, hogy ez a kérdés, két hónapot bír-e várni a kanos fiatal......?
2019. ápr. 24. 16:47
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

persze hogy várnék

20/F

2019. ápr. 24. 16:50
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Vállalom, hogy extra prűd vagyok, de a két hónap abszolút minimum nálam is, pedig sokkal idősebb vagyok. Nekem nem menne pár rövid randi után.
2019. ápr. 24. 17:05
 9/19 anonim ***** válasza:
35%

Én a házasságig >akarok< várni. Jelenleg 4 éve nem voltam senkivel, és nincs is senkim.

2 hónap az semmi, arra sem elég, hogy megismerjél bárkit. Ha biztos lennék abban, hogy a nőt akivel vagyok, el akarom venni, akkor minimum fél- vagy egy év után feküdnék le vele, hiszen a hangsúly nem a házasságon van, hanem azon, hogy egy nőhöz egyetlen férfi tartozik (és ennek a biztosítására a házasság csak egy mód). Különösen, hogy csak szűz lányok érdekelnek ilyen szempontból, mások egyáltalán nem.

Ha valaki 2 hónapot sem képes várni egy szűz lánnyal, az nyilvánvalóan egyértelmű jele annak, hogy mire tart téged.

23/F

2019. ápr. 24. 17:14
 10/19 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen mindegy, hogy mi mit csinálnánk. Az a lényeg, hogy mit ő mit fog csinálni. Ha félsz a szextől, akkor nem vagy rá érett, ne csináld. Amúgy nem véletlenül 18 év a korhatár ebben a kategóriában.
2019. ápr. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!