Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti várnátok két hónapot a barátnőtökre a szexszel?
A barátommal egy hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem de nekem ő az első komoly. Még félek egy kicsit a szexsztől és még szeretnék várni vele egy kicsit. Ha nem is egy egész hónapot de 2-3 hetet még mindenképpen. Eddig nagyon megértő volt mindig de félek h megunja..
Én 17 vagyok ő pedig 22
Persze, az a természetes, ha várunk.
És ha tényleg szeret, ő is várni fog. Szóval csak akkor menj bele, ha te is szeretnéd és készen állsz rá.
Ez a "ha szeret, akkor várni fog" duma egy maszlag.
Már ott bukik a mutatvány, hogy időben akarod meghatározni, mikor fekszel le vele. Egy fiúval nem két hónap, vagy 55 nap után kell lefeküdni, hanem amikor annyira el tudja venni az eszedet, hogy nincsenek kérdések benned, csak az őrült vágy. Amíg erre nem képes, akkor várjon csak szépen, és tutujgassa a bránert.
Ha valóban szeretek valakit és nemcsak a pillanatnyi fellángolás hajt, akkor nyugodtan várok rá, amíg beleegyezik.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!