Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom undorodik az ondótól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom undorodik az ondótól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve járok egy lánnyal aki undorodik az ondótól. Emiatt a farkamat is nagyon ritkán, kb félévente egyszer veszi a szájába. Nekem van igényem az orális örömökre de nem akarom emiatt elhagyni. Viszonoznám is szívesen. Gáz ha emiatt szakítok vele? Megcsalni nem akarom. De már rettentően hiányzik.

2020. febr. 11. 07:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem gáz ha elhagyod, egyrészt nem egyeznek az igényeitek szexuálisan, másrészt ha igazán szeret valakit az ember, akkor nem undorodik a testnedveitől.

Alapjában véve nagyon nem szeretem a sperma állagát és az ízét, de ha szeretek valakit akkor nem is kérdés hogy nyelek. Mert a nyelés a teljes elfogadást jelképezi. Hogy szeretem, nem undorodom tőle és a testnedveitől.

2020. febr. 11. 13:21
 12/16 orton ***** válasza:
78%

"Sose bízz olyan nőben aki nem nyeli le." :D

Sőt olyanba se aki a szájába se veszi...én nem tudnék lefeküdni olyannal aki nem hogy nem kíván, sőt undorodik tőlem (most azt hagyjuk is nem egyezik az ízlésetek. Szóval itt te cseszted el hogy belementél egy ilyen kapcoslatba.

Más oldalról megközelítve pedig hogy 2 év alatt félévente egyszer hajlandó kedvedre tenni (pénzt nem kell rád költeni, nem kell a világvégére menni, kb 5percig kell cumiznia otthon fekve), süt róla milyen odaadó, törődő barátnő lehet................

........főleg ha fogyaszt rövid italt egyébként, akkor most azonnal tedd lapátra :D amelyik rövidezik és lenyel minden szart, de egy köpetnyi spermával nem bír el, az mán képmutatás nagymestere a javából.

2020. febr. 11. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Így ahogy a 4-es írta. Itt GYAK-on a pasik nőnek kiadva magukat azt írják mind nyeli a spermát.

Itt a példa: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2020. febr. 11. 20:21
 14/16 orton ***** válasza:
83%
Jaja...és ez az összes nő a világon. Egyébként nem az arány a lényeg, itt egy példa se számottevő, nem hogy ezer. Nekem első csajom nem nyelte le, szájába se vette, nem is élveztem a szexet. Azóta olyanokal jövök össze akikkel klappolunk az ágyban, ez kb az első pár randi után ki is derül. Az hogy pár faszi egy töketlen béna és összejön bárkivel aki szóbaáll vele, majd hónapok évek után jön nyafogni a gyakorira hogy nem jó pl a szex a lánnyal, az csak az ő hibája. Nem voltak elvárásai.
2020. febr. 11. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
ilyen nő sose kéne...
2020. febr. 12. 07:25
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez a lány nem szerelmes beléd. Lehet, nem is tudna az lenni. Ezt mondd meg neki, ha szerelmes lenne, nem undorodna. Fogalma sincs mi az a szerelem.Ott az ember mindent imád a partnerében. Keress mást.
2020. febr. 12. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!