Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy párom undorodik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy párom undorodik a punimtól?

Figyelt kérdés
Ugy érzem, mintha nem tetszene neki, mert elég egyoldalú a szex, mindig én elegitem ki szajjal, kézzel.. Ő meg hozzám sem ér. Sokat veszekedtunk meg sirtam emiatt, azota kicsit ő is foglalkozik velem, de ugy érzem csak azért mert én erőltettem ra. Mindenkijétől undorodik vagy csak az enyém nem tetszik neki?

2019. dec. 4. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
A szex a kölcsönös örömszerzés temploma. Ha ő nem akar téged ki elégíteni ne magadban keresd a hibát hanem keress valaki mást. A kémia nagyon fontos.
2019. dec. 4. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
De miért alázod meg magad, hogy te foglalkozol vele, miközben ő hozzád sem ér???
2019. dec. 4. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindig vartam, hogy hátha majd ezután. De nem, minden ugyanaz. Veszekszunk, megigéri, higy másképp lesz, de semmi. Az idő meg telt, mar megszoktam.
2019. dec. 4. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd ott. NEM szeret. Ha szeretne, foglalkozna veled.
2019. dec. 4. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Én meg szeretnék kényeztetni egy lányt, de nem akar itt és sehol máshol sem ismerkedni senki. Miért van ez? Inkább ilyenek mellett szenvednek mint változtatnának. Mindenki csak panaszkodik, de lépni egy sem akar.
2019. dec. 4. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Tudod ki kapná be neki ha nem képes engem se kielégíteni?

Szerintem csak lusta és önző, nem fog változni!

2019. dec. 4. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak alapvetoen lusta vagy nem szereti. Nem hinnem, hogy undorodik tole.
2019. dec. 4. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A "párod" egy önző hülye pötch, beéri ennyivel hogy te kielégíted és szevasz. Már rég ki kellett volna dobnod a búsba és olyan pasit keresned aki tisztel mint nőt és fontos neki, hogy neked is jó legyen.
2019. dec. 4. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Kapha be a harapós ló az ilyen önző kisgyereknek !
2019. dec. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!