Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom undorodik az ondótól, mit tegyek?
Össze se jönnék olyannal aki nem akar szopni.
Kivétel egy esetben, ha lehet őt nyalni. Ha további ilyen gátlásai vannak, akkor lapát!
A szex akkor jó amikor nincsenek egyik félben sem gátlások.
Ezen nem tud valtoztatni. Hosszu evek alatt, magatol tud az ilyesmi valtozni, sajnos eroltetestol csak rossz. Amugy onmagaban a sperma nem kene, hogy velejarjon a szopas ask, nem muszaj befejexni igy. De gondolom, viszolyog elotte is.
Ha ot akarod, vekony ovszerrel megprobalnam. Te nagyon sok mindent fogsz erezni igy is.
Amugy en ertem ot. Akinek nagyon finom a szaglasa es izlelese, annak ugyanaz a dolog mint masnak, qrvara nem ugyanaz. Lelkileg pedig rahangolodni nem igy fog, csak nyomas nelkul sokara.
Én allergiás vagyok az ondóra, de ettől függetlenül szoktam szájjal kényeztetni, csak nem nyelem le, mert feldagad a nyálkahártyám, ég és fáj. Nehéz körülírni, hogy milyen.
Esetleg ülj le vele, és kompromisszumot kössetek, hogy max csak nem mehetsz a szájába, aztán lehet később ez is változik. Erőltetni nem erőltetném, az nagyon csúnyán visszasülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!