Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom tőle, de vágyom rá. Tapasztalt valaki hasonlót?
Nagyon érdekel a szex, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet.
Viszont, ha szexuális kapcsolatot szeretnék egy férfival, szinte azonnal elkap egy undor és mégsem akarom.
Rosszul leszek, szédülök, hányingerem lesz,ranezek a pasi rá és szó szerint a hányás kerülget.
Több férfival ismerkedtem és mindig az lett a vége, hogy bocsi de nem akarom, mert nem vagyok jól.
A férfiakkal soha nem volt bajom, kedves, jószívű, jólelkűek voltak de magától a szextől undorodom.
Már az is megfordult a fejemben, hogy túl nagy elvarasaim vannak, és a nem létező tökéletes férfit keresem, de igazából ha megtalalnám vele is ez lenne a helyzet. Itt valami más probléma van.
Lennének ötleteim a szorongásod oldására de nem egyszerű a dolog. Valószínűleg többször és többféleképpen kell nekifutni és az első kudarc(ok) után nem szabad feladni mert egyszer átjutsz a kapun és utána kívánni fogod ;)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!