Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van oka, hogy ezen a hétvégén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van oka, hogy ezen a hétvégén nem voltunk egyszer sem együtt, holott hétköznap sem találkozunk vagy csak alkalmanként? Egész nap kettesben voltunk. Valamivel megsérthettem?

Figyelt kérdés
Péntektől vasárnap estig nála voltam és most nem történt semmi szex. Ma volt egy ebéd, rokonság stb. Utána sétáltunk egyet egy romantikus helyen, de azután sem történt semmi. Nagyon félek, hogy le akar építeni, mint az exem. Mire véljem?

2020. febr. 10. 01:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha megindokolnád, mire alapoztad, hogy szakítani akar de mivel konkrét bizonyítékkal nem tudsz előállni, csakis kamu lehetsz és bosszantani akarsz... Ez így nem fog összejönni. Mondj egy konkrét dolgot róla, amit más nem tudthat az ismerősein kívül (pl. hogy néz ki) és akkor elhiszem. Addig felesleges próbálkozás a kapcsolatom szétrombolására...
2020. febr. 10. 01:30
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban!

:-D

2020. febr. 10. 01:41
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Én is beszéltem a pároddal. Azt mondta furán érzi magát melletted, mert te túl okos vagy hozzá, és fél, hogy a hatalmas intelligenciád mellett ő eltörpül és szégyenben marad. Kicsit próbáld megjátszani, hogy buta vagy (bár tudom, hogy ez számodra nehéz lesz), de azzal megmented a kapcsolatod.
2020. febr. 10. 02:05
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen a szex miatt találkozik az ember a párjával..

N

2020. febr. 10. 04:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Jah és amúgy Te is kezdeményezhetted volna a szexet
2020. febr. 10. 04:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Én kezdeményeztem volna, de aludt inkább. Mondom akkor hagyom. Lehet kimerültebb volt a múlt héten, akárcsak Én.
2020. febr. 10. 06:46
 17/22 A kérdező kommentje:
14-es nemcsak emiatt vagyok vele. Jól kijövünk egymással, a család is elfogadott, elhívtak ebédre. Az exemnél más volt a helyzet, be se tudtam illeszkedni a közegükbe. Most a hétvégét meg annak tudom be, hogy mindketten fáradtabbak voltunk...
2020. febr. 10. 06:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Túl hangos vagy szex közben és otthon nem akarta, hogy az egész ház zengjen. Egy sima szopás-lenyelést meg nem ajánlottál fel. Ennyi történt. Majd ezen héten meg leszel dugva ne aggódj.
2020. febr. 10. 07:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Ahan.

Bővebben, igen.

2020. febr. 10. 10:30
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as remelem csak vicceltel. Egyaltalan nem vagyok hangos es nem keltem fel az egesz hazat. Annal mar egy tanyercsorges is jobban athallatszik a szomszedbol, mint az en hangom.
2020. febr. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!