Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavarna titeket, ha a párotok otthon, vagy kettesben állandóan meztelen lenne?
Figyelt kérdés
Zavaró lenne, vagy teljesen oké, esetleg te is pucérkodnál vele együtt ?2019. nov. 25. 22:24
3/9 anonim válasza:
Nem zavarna en is meztelenkednek vele
4/9 anonim válasza:
Dehogy zavarna. Inkább csak késztetést éreznék h mindig kényesztessem, és h bekapjam neki.
5/9 anonim válasza:
Nem zavarna, én egész nyáron meztelenül napoztam itthon a teraszon, a házban is úgy jártam.
6/9 anonim válasza:
Miért lenne zavaró? Akit meg zavar azzal nem vagy egy hullámhosszon (de sok nő szeret otthon lengébben lenni, vagy éppen meztelenül aludni).
7/9 anonim válasza:
Dehogy zavarna, ez inkább izgató. Én is szeretek otthon pucerkodni.
8/9 anonim válasza:
Simán ledobom én is a ruhát, ha már kellően meleg az idő. Ez sosem volt gond közöttünk.
9/9 anonim válasza:
Nem. Ha tehetjük mi állandóan úgy vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!