Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nőként nyomultatok már férfira a közösségin, hogy állandóan ráírtatok stb?
No látjátok ez a rossz hozzáállás! Ez a „A nyomulást a pasira hagyom.”
Ezért van az, hogy vegyünk bármilyen partnerkereső oldalt. A mai nők, egyszerűen nm tudnak jó bemutatkozó szöveget írni. Borzalom, hogy sokszor milyen kiábrándító szövegeket olvasok…
(Én egy 37 éves férfi vagyok…)
Érdekes,nekem sok ffi ismerősöm van aki röhögve meséli,hogy Marika vagy Ircsike mindig írkál rá meg feltünően lájkolja szinte az összes fényképét!
Akkor ez mi?
Igen, pontosan, Marika meg Ircsike 40 fölött, ducin, megereszkedett mellekkel és nyanyás hajviselettel özvegyként vagy elváltként egyedül a gyerek(ek)kel és a hitelekkel.
Ezt túlélési ösztönnek hívják, keres maga mellé egy mamlaszt, akire esetleg még 40 évesen is anyuci főz.
A példa természetesen kisarkított, hogy értsétek a lényeget.
És ezzel nem azt mondom, hogy minden nő selejtes, aki kezdeményez, de általában egy jó nő, aki rendben van személyiségileg is, nincsenek hátsó szándékai a kapcsolatot illetően, az marad a kényelmes passzív szerepben, ahol esélyét sem adja meg, hogy vissza legyen utasítva. Hiszen így is rengeteg udvarló közül válogathat.
Van még egy másik kategória is, a férfiasabb beállítottságú, karrierista üzletasszonyok. Náluk előfordul, hogy nyomulnak, ők büszkén úgy fogalmaznak, akit meg akarnak szerezni maguknak azt mindig megszerzik. A valóság persze nem mindig ilyen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!